The Falcon & The Winter Soldier: Αυτό είναι το νέο σποτ της σειράς

Η Marvel ετοιμάζει κάτι πολύ καλό και όλοι οι πιστοί fans ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Σε λίγο καιρό, θα κλείσουμε δύο χρόνια από την προβολή του τελευταίου κεφαλαίου των Avengers. Οι ήρωες που μας κράτησαν πάνω από μία δεκαετία καθηλωμένους στις κινηματογραφικές αίθουσες, ακολουθούν πια άλλους δρόμους. Για μερικούς, ο κύκλος τελείωσε, όπως για παράδειγμα με τη θυσία του Iron Man για τον κόσμο, ενώ άλλοι τώρα πρόκειται ουσιαστικά να αναλάβουν τα ηνία.

Ο Falcon είναι αυτός που φαίνεται ότι θα συνεχίσει τον ρόλο του Captain America. Ο τελευταίος έζησε τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Peggy Carter, και παρέδωσε στον φίλο του την ασπίδα.

Μπορεί πολλοί να μη συμφωνούν με αυτήν την εξέλιξη γιατί, όπως και να το κάνεις, ο Chris Evans έκανε καταπληκτική δουλειά στην αποτύπωση του Cap, όμως η ζωή της Marvel και του σύμπαντός της πρέπει να συνεχιστεί, οπότε αισιοδοξούμε για τη συνέχεια.

Πρόσφατα, λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα νέο σποτ για τη σειρά που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Disney+ και -ψέματα δε θέλουμε να πούμε- όσο και να αγαπάμε Evans, μας κάνει να ανυπομονούμε. Ίσως, βέβαια, φταίει ότι και λόγω καραντίνας δεν έχουμε ζήσει πολλές αλλαγές και εξελίξεις στη Marvel, οπότε παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Δες στη συνέχεια το βίντεο που δημοσιεύτηκε.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved