Ant-Man: Μαρβελοφανς γκρινιάζουν για το Quantumania αλλά κάνει καλό ξεκίνημα στο box office

Μπορεί η τρίτη ταινία του Ant-Man να μην έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές, αλλά στα εισιτήρια τα πάει μια χαρά, ειδικά συγκριτικά με τις προηγούμενες ταινίες.

Η Marvel ξεκίνησε επίσημα την Phase 5 με την τρίτη ταινία Ant-Man, το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", το οποίο έχει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα για το πρώτο του Σαββατοκύριακο.

DCU: Η DC επιτέλους φτιάχνει σύμπαν για σινεμά, τηλεόραση και gaming - 10 ταινίες και σειρές

Ant-Man 3: Στο Quantumania έχουμε επιτέλους έναν καλό κακό, αλλά μάλλον μόνο αυτό

Το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" είναι πρώτη ταινία της Marvel για το 2023 και η τρίτη συνολικά του μικροσκοπικού ήρωα, η οποία για την πρώτη της ημέρα απέφερε 118 εκ. δολάρια στις ΗΠΑ που ήταν και η Ημέρα των Προέδρων, μια αργία αφιερωμένη σε όσους έχουν αναλάβει τα ηνία της χώρας. Για τις τρεις πρώτες μέρες, το Ant-Man 3 συνολικά έβγαλε 104 εκ. δολάρια, νούμερο που αναμένεται να ανανεωθεί τις επερχόμενες ημέρες.

Εκτός ΗΠΑ, το threequel ακόμα δεν έχει βγάλει τα κέρδη του, αφού απέφερε 121,3 εκ. δολάρια και είχε ένα ξεκίνημα των 238,3 εκατομμύρια. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, η χώρα που δεν έχει αποδόσει όσο θα ήθελε το στούντιο είναι η Κίνα, που είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές και που για την τρίτη ταινία έδωσε 19,2 εκ. Ένα ποσό πολύ μικρότερο από τις προηγούμενες δύο προσθήκες, όπως αναφέρει και δημοσίευμα του THR.

Ant-man-3-05.jpg

Η Marvel πάντα θα μαζεύει στις ΗΠΑ. Αλλού όμως;

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως παρά τις χαμηλές βαθμολογίες και τις σχετικά αρνητικές κριτικές που έχει λάβει, το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" τα έχει πάει ήδη καλύτερα από τους προκατόχους του στο box office. Συγκεκριμένα, κατά 37% καλύτερα.

Όπως σημειώνει και το μέσο, η πρώτη ταινία του Ant-Man το 2015 είχε το χαμηλότερο ξεκίνημα από κάθε άλλη ταινία του MCU, συγκεντρώνοντας 57,2 εκ. δολάρια τις τρεις πρώτες μέρες. Δεν θα το λυπηθούμε βέβαια, αφού κατέληξε στα 519,3 εκατομμύρια παγκοσμίως (κέρδη 6 εκ.). Η δεύτερη ξεκίνησε και αυτή χαμηλά στα 75,8 και έφτασε στα 622,7 (κέρδη 12 εκ.). Αυτό σημαίνει ότι η τρίτη που ξεκίνησε στα 118 εκ. μάλλον θα τις ξεπεράσει και σχετικά εύκολα και να γίνει η εμπορικότερη από τις τρεις ταινίες.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Τι είναι ακριβώς

Ant-Man 3: Στο Quantumania έχουμε επιτέλους έναν καλό κακό
Η Marvel θέλει περισσότερες fun & action ταινίες και το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" είναι μόνο αυτό: λίγο fun, λίγο action και μέχρι εκεί. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Μια ανάλαφρη ταινία που δεν κουράζει, για την οποία αν δεν πας χωρίς μεγάλες απαιτήσεις, θα περάσεις μια χαρά. Είχε όμως αδιαμφισβήτητα ένα πολύ μεγάλο ατού: μας παρουσίασε για πρώτη φορά έναν πολύ καλό αντίπαλο, που μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό villain για τις επόμενες φάσεις του MCU. (διάβασε περισσότερα για τη γνώμη μας εδώ)

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει για τρίτη φορά ο Peyton Reed με το cast να περιλαμβάνει τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Bill Murray, Katy O'Brian, William Jackson Harper, James Cutler και David Dastmalchian. Στον ρόλο του νέου αντιπάλου, Kang the Conqueror, είναι ο Jonathan Majors.

Ο Orlando Bloom δεν ξενέρωσε με Rings of Power - Ίσα ίσα ανυπομονεί για τη συνέχεια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved