17χρονος YouTuber θα σκηνοθετήσει ταινία για την πρωτοπόρα εταιρεία παραγωγής Α24

Το όνομα Kane Pixels θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.

Ο Κane Parsons είναι ευρέως γνωστός με το ψευδώνυμο Kane Pixels. Ο 17χρονος έχει ένα κανάλι στο YouTube το οποίο μετρά σήμερα περισσότερους από 2 εκατομμύρια συνδρομητές οι οποίοι παρακολουθούν ανελλιπώς τις ταινίες μικρού μήκους που δημοσιεύει.

Η ταινία του, «Backrooms» κατάφερε να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια προβολές και απέσπασε αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια για την ατμόσφαιρα και τα δημιουργικά ειδικά εφέ που περιέχει.

Η Α24 αποφάσισε να δώσει στον νεαρό σκηνοθέτη το budget που του αξίζει για να στήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, σε σενάριο Roberto Patino (Sons of anarchy, DMZ) και παραγωγή James Wan.

Tι είναι Α24

Η πρωτοπόρος Α24 είναι η ανεξάρτητη εταιρεία που προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στον αμερικανικό κινηματογράφο. Η Α24 ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 από στελέχη διαφορετικών εταιρειών του οπτικοακουστικού τομέα και έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ποιο τραγούδι; Η Taylor Swift γίνεται σκηνοθέτης κι ετοιμάζει την πρώτη της ταινία

Το 2015, η εταιρία επέκτεινε με επιτυχία τις δραστηριότητές της στην τηλεόραση και το 2016 ανέδειξε σε παγκόσμια επιτυχία το «The Witch». Τι είναι όμως το «Backrooms»; Είναι άνθρωποι που εξερευνούν τρομακτικούς άδειους χώρους. Όταν ο Youtuber δημοσίευσε το πρώτο 9λεπτο βιντεάκι του οι χρήστες του διαδικτύου του χάρισαν απλόχερα 44 εκατομμύρια views.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved