Ποιο τραγούδι; Η Taylor Swift γίνεται σκηνοθέτης κι ετοιμάζει την πρώτη της ταινία

Αναμένουμε να δούμε το νέο της κινηματογραφικό εγχείρημα με μεγάλη αγωνία!

Και ναι η Taylor Swift εκτελεί πλέον σκηνοθετικά καθήκοντα! Παρόλο που η αγαπημένη star έχει εμφανιστεί και πρωταγωνιστήσει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το «The Giver» και το «Cats» και σκηνοθέτησε την μικρού μήκους ταινία «All too well», τα εγχειρήματά της στη μεγάλη οθόνη δεν θα σταματήσουν εκεί. Συγκεκριμένα, η Taylor συνεργαζόμενη με την Searchlight Pictures, έχει ήδη ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της, την οποία και θα σκηνοθετήσει. Ούρλιαξε ελεύθερα!

Taylor Swift: Είναι η πρώτη γυναίκα που κρατά αυτό το βραβείο στα χέρια της

Η Taylor Swift και... σκηνοθέτης

https://www.instagram.com/p/CkHAWEDO3Pp

«Η Taylor είναι ένα σπάνιο ταλέντο και σίγουρα ξεχωρίζει από τους καλλιτέχνες της γενιάς της. Είναι πραγματική τιμή, που συνεργαζόμαστε μαζί της. Ένα μαγικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε!», ανέφεραν οι πρόεδροι της Searchlight Pictures σε συνέντευξή τους στο Variety. Ενώ απορούμε με το πώς κατάφερε να εισβάλει δυναμικά στον κινηματογραφικό χώρο, εν μέσω συνεχών ηχογραφήσεων για το νέο της album, δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε πως αυτά τα νέα είναι το λιγότερο συναρπαστικά!

https://www.instagram.com/p/B71aDyhjf5j

Ποιοι, όμως, θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα της ταινία; Αγαπημένοι celebrities φίλοι της, όπως ο Ryan Reynolds και η Blake Lively ή μήπως ο σύντροφός της Joe Alwyn; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Taylor Swift ετοιμάζει κάτι που θα μας συναρπάσει, θα μας ταξιδέψει και θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη μας και το οποίο θα είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικό για την επαγγελματική της πορεία από εδώ και στο εξής.

Κλείνοντας, για τους δύσπιστους της υπόθεσης, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ήδη κερδίσει δύο βραβεία VMAs για τη σκηνοθετική της προσπάθεια, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η ταινία «All too well» και το βίντεο «The man». Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, εμείς θα βρισκόμαστε στην πρώτη σειρά της κινηματογραφικής αίθουσας ως γνήσιες θαυμάστριές της.

You go girl!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved