Netflix: 3 ταινίες που θα λατρέψεις αν αγάπησες το «The Crown»

Ετοιμάσου να ζήσεις συναρπαστικές royal στιγμές, μέσω των παραγωγών της δημοφιλούς πλατφόρμας!

Το «The Crown» αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα λαμπερά «διαμαντάκια» του Netflix, καθώς έκλεψε την καρδιά του κοινού από ολόκληρο τον πλανήτη από τις πρώτες, κιόλας, σεζόν. Αναμένοντας, λοιπόν, με αγωνία την έλευση του νέου κύκλου που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 3 ταινίες που είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψεις, εφόσον ενδιαφέρεσαι για το παρελθόν της βασιλικής οικογένειας.

Netflix: Οι νέες προσθήκες του Οκτωβρίου για ατελείωτες ώρες binge-watching

3 μοναδικές, royal ταινίες που ξεχωρίσαμε στο Netflix!

Diana: The Woman inside

https://www.instagram.com/p/CivChaOMX28

25 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο της Diana που συγκλόνισε και δίχασε τον βρετανικό λαό (και όχι μόνο), αυτό το ντοκιμαντέρ θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί διαφωτιστικό. Αντί, λοιπόν, να παρακολουθούμε μια δυστυχισμένη γυναίκα, η οποία «πολεμήθηκε» όσο καμία άλλη από τα ίδια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε άλλες πτυχές της εξαίρετης Πριγκίπισσας του λαού, που έμελλε να αλλάξει τη royal πορεία της οικογένειας για πάντα.


The Majestic Life of Queen Elizabet II

https://www.instagram.com/p/Cis9uiQPVKj

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ που βύθισε σε πένθος ολόκληρο τον πλανήτη, αφού η συγκεκριμένη γυναίκα αποτέλεσε σύμβολο της βρετανικής μοναρχίας, η δεδομένη ταινία ξετυλίγει το «κουβάρι» της ζωής της με άκρως παραστατικό τρόπο, μέσω πλάνων αρχείου και συνεντεύξεων από τα παιδικά χρόνια της Βασίλισσας, έως και τα τελευταία χρόνια της ζωής της.


Princes of the Palace

https://www.instagram.com/p/CA3YTGKHztB

Σε αυτό το λεπτομερές ντοκιμαντέρ οι βιογράφοι της βασιλικής οικογένειας μιλούν για τους πρίγκιπες της Βρετανίας, William, Harry, Φίλιππο και George, τη ζωή, τις δυσκολίες, αλλά και την αμύθητη κληρονομιά τους.


Η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου τραβάει τα «φώτα» της δημοσιότητας, όπως και το ενδιαφέρον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκαλώντας τις αρνητικές, αλλά και θετικές αντιδράσεις όλου του πλανήτη. Σκάνδαλα, μυστικά, έρωτες, αλλά και λαμπεροί γάμοι δημιουργούν ένα «πέπλο» μυστηρίου που συνεχίζει να ιντριγκάρει τον διεθνή Τύπο μέχρι και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν ανήκεις; Η Ακαδημία Nevermore της Wednesday Addams δέχεται αιτήσεις

Όχι άλλη αναζήτηση - Οι καλύτερες teen σειρές που μπορείς να αρχίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved