Το φθινόπωρο θέλει Netflix και σινεμά - 6 νέες ταινίες που αξίζει να δεις

Πάρε το αγαπημένο σου ρόφημα και πάτα το play! Α, pop corn μην ξεχάσεις. 

Ο ιδανικός τρόπος χαλάρωσης για σένα είναι όταν παίρνεις το αγαπημένο σου ρόφημα, ξαπλώνεις στον καναπέ και πατάς το play για να δεις ταινία; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Σου έχω μια λίστα από νέες ταινίες που μπορείς να απολαύσεις το φθινόπωρο του 2022 και πραγματικά θα λατρέψεις. Αν δε, ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που δεν τους αρέσει να βλέπουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και αναζητούν κάτι fresh τότε ναι, σε έχουμε.

Σου αρέσει μια καλή rom-com; Τόσες πολλές νέες ταινίες για το φθινόπωρο του 2022 έρχονται στους κινηματογράφους και το Netflix, και υπάρχει κάτι για κάθε τύπο θεατή: μυστήριο, δράμα και κωμωδία... Εσύ θα διαλέξεις ό,τι σου κάνει κλικ.

9 κωμικές ταινίες για να δεις όσο πίνεις τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι

Αυτές είναι οι ταινίες που αξίζει να δεις το φθινόπωρο

Για να σε βοηθήσω να μην πανικοβληθείς από τον μεγάλο αριθμό νέων ταινιών που θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο, εδώ είναι ο οδηγός σου για αυτές που πρέπει να παρακολουθήσεις αυτή τη σεζόν, από το Do Revenge του Netflix μέχρι το Black Panther sequel. Πάμε να δούμε!

Do Revenge

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Η Thelma & Louise συναντά τη Heathers σε αυτήν την σίγουρα εμβληματική κωμωδία φιλίας με πρωταγωνίστρια την Camila Mendes που υποδύεται ένα κορίτσι που πληγώθηκε από τη διάσημη κοπέλα Drea. Η Maya Hawke ως Eleanor είναι το νέο κοριτσάκι της πόλης. Θα πάρει όμως την εκδίκησή της…


The Woman King

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Σεπτεμβρίου στους Κινηματογράφους

Η Viola Davis μπαίνει σε ένα πραγματικό έπος στο The Woman King, το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας ισχυρής ομάδας γυναικών πολεμιστριών που ονομάζεται Agojie και που υπερασπίστηκε το Βασίλειο της Dahomey στην Αφρική από τους Ευρωπαίους κατακτητές το 1800.


Don’t Worry Darling

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Σεπτεμβρίου στους Κινηματογράφους

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φθινοπωρινής σεζόν είναι το «Don’t Worry Darling», η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Olivia Wilde που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η ταινία ακολουθεί την Alice και τον Jack Chambers (που υποδύονται οι Florence Pugh και Harry Styles αντίστοιχα) καθώς μετακομίζουν στην ειδυλλιακή κοινότητα του Victory, μια πόλη της εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το «άκρως απόρρητο» Victory Project και τις οικογένειές τους. Όταν η Alice αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το Victory Project, ξεκινάει η ιστορία…


Οκτώβριος

The Curse of Bridge Hollow

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Οκτωβρίου στο Netflix

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things», Priah Ferguson, κάνει μια funky κίνηση για την καριέρα της πρωταγωνιστώντας στη νέα ταινία του Netflix «The Curse of Bridge Hollow», υποδυόμενη μια έφηβη που εξαπολύει ένα φάντασμα (κατά λάθος) στην πόλη της. Θα καταφέρει να σώσει την κατάσταση με τον πατέρα της (Marlon Wayans);

netflix

The School for Good and Evil

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Οκτωβρίου στο Netflix

Τα ετερώνυμα έλκονται, σωστά; Η Agatha (Sofia Wylie) και η Sophie (Sophia Anne Caruso) είναι οι καλύτερες φίλες, παρόλο που η Sophie φαίνεται ότι θα έπρεπε να είναι πριγκίπισσα και η Agatha είναι ο ορισμός της μάγισσας. Αλλά όταν και τα δύο κορίτσια παρασύρονται σε ένα μαγεμένο σχολείο, η Sophie βρίσκεται στο School for Evil και η Agatha στο School for Good. Καθώς τα κορίτσια αμφισβητούν την ηθική τους μοίρα και προσπαθούν να ανταλλάξουν θέσεις, διαπιστώνουν ότι δεν θα είναι εύκολη η αλλαγή και ίσως πρέπει πρώτα να σώσουν τον κόσμο μαζί.


Enola Holmes 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Νοεμβρίου στο Netflix

Η Enola Holmes έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναρχίσει τα καθήκοντά της ντετέκτιβ. Η Millie Bobby Brown πρωταγωνιστεί στον ρόλο της αδερφής ενός πολύ διάσημου Σέρλοκ Χολμς. Σε αυτό το sequel, η Enola ξεκινά μόνη της, με όνειρα να ανοίξει το δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ. Θα πρέπει να τα εξισορροπήσει όλα αυτά με την πιο πρόσφατη υπόθεσή της, η οποία επικεντρώνεται γύρω από μια αγνοούμενη κοπέλα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είσαι Selena Gomez lover θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες

Meaw! Γιατί το νερό είναι η μεγαλύτερη φοβία της γάτας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved