Old school movies! Οι 8 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του ’00 που πρέπει να δεις έστω και μία φορά

Ακόμα και αν δεν είχες γεννηθεί τότε, αυτές τις ταινίες πρέπει να τις ξέρεις!

Οι Y2K τάσεις δεν έχουν επηρεάσει μόνο τη μόδα, αλλά και τη μουσική και τον κινηματογράφο. Η pop κουλτούρα έχει κατακλυστεί από αναφορές και reunions από τη δεκαετία του ’00 (Hi, Bennifer!). Η δεκαετία του ‘00 μάς χάρισε, άλλωστε, μερικές από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει τώρα classics. Και λαμβάνοντας υπόψη μας την εμμονή μας με τα πάντα από εκείνη τη δεκαετία, είναι λογικό πως θέλουμε να στριμάρουμε τώρα τις παλιές αγαπημένες μας ταινίες σε καλή ποιότητα.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιες είναι οι ταινίες με πρωταγωνιστές τους Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kate Hudson, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, και άλλους.

Gigli

The movie that started it all. Λατρεύουμε τη χημεία που έχει η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck σε αυτήν την ταινία.


How to Lose a Guy in 10 Days

Η Andie Anderson (Kate Hudson) είναι μια ρεπόρτερ στη Νέα Υόρκη, στην οποία ανατίθεται η εντελώς μη ρεαλιστική αποστολή του να βρει έναν άντρα και να τον κάνει να τη χωρίσει μέσα σε 10 μέρες. Όταν ένας εξίσου γοητευτικός Ben Berry γίνεται ο στόχος της, η αποστολή της αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

tainies_kataskopias1.jpg

Μυστήριο, κυνηγητό, χαμός! 10 ταινίες κατασκοπείας που θα θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά


The Princess Diaries

Μια 16χρονη Αμερικανίδα πληροφορείται έκπληκτη ότι είναι μία αληθινή πριγκίπισσα! Η αυταρχική γιαγιά της έχει ελάχιστο χρόνο να την εκπαιδεύσει στα πριγκιπικά της καθήκοντα, ενώ και η ίδια πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο.


Step Up

Αυτή η ταινία έκανε τον Channing Tatum star… και μόνο γι’ αυτό πρέπει να τη δεις… για να την ευχαριστήσεις δηλαδή.


Legally Blonde

Η Elle Woods (Reese Witherspoon) μπαίνει στη Νομική Σχολή του Harvard για να κερδίσει πίσω τον πρώην της Warner (Matthew Davis). Και ενώ μπορεί να σπουδάζει νομική, μαθαίνει μια σειρά από πολύτιμα μαθήματα που αξίζουν πολλά περισσότερα: να ωθείς τον εαυτό σου στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου, να μην συμβιβάζεσαι ποτέ και να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε μειώσει.


A Walk to Remember

Για να δεις αυτήν την ταινία χρειάζεσαι χαρτομάντηλα, πολλά πολλά χαρτομάντηλα.


Pirates of the Caribbean

Ένας τρελός πειρατής με το όνομα Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) θέλει να εκδικηθεί το παλιό του πλήρωμα και να «σπάσει» μια κατάρα.


The Devil Wears Prada

Αυτή η ταινία του 2006 απαθανάτισε την όχι και τόσο λαμπερή ζωή μιας δημοσιογράφου στη Νέα Υόρκη. Α, και η ερμηνεία της Meryl Streep; Εξαιρετική.


Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jlopezbenaffleck

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved