Θα έχουμε sequel της ταινίας Enola Holmes; Η Millie Bobby Brown μόλις προδόθηκε!

Ένα post της έδωσε την απάντηση που όλες περιμέναμε.

Και ποιος δεν παρακολούθησε την ταινία «Enola Holmes» του Netflix; Η ταινία που έφτασε και παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες στην κορυφή του Top10 της πλατφόρμας φαίνεται πως επιστρέφει και η Millie Bobby Brown μόλις προδόθηκε με ένα αινιγματικό post της στο Instagram.

Οι θαυμαστές ήταν ήδη ενθουσιασμένοι με το σενάριο και την παραγωγή, καταλαβαίνεις λοιπόν πως το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ταινίας τους έχει ξετρελάνει. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι θα συμβεί αυτό;


Η ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι πεπεισμένοι πως σηματοδοτεί το «Enola Holmes 2». Ντυμένη με τα ρούχα της… Enola, η Millie πόζαρε στην κάμερα και μάλιστα ο συμπρωταγωνιστής της Louis Partridge σχολίασε με ένα emoji που κλείνει το μάτι.

Βέβαια, αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να ήταν και τυχαία, ωστόσο αφού η ταινία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Enola Holmes» της Nancy Springer είμαστε βέβαιες πως θα υπάρξει συνέχεια. Τα βιβλία της συλλογής είναι έξι επομένως θα ήταν πιθανό να υπάρξουν περισσότερες από δύο ταινίες. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε για κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Millie.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved