Αποκαλύφθηκε κάτι αρκετά απίστευτο για διάσημη ταινία της Marvel

Έγινε ένα tweet που είναι αρκετά αστείο, αν το καλοσκεφτείς.

Από ένα σημείο και μετά, δεν χρειάζεται να μιλήσεις για κάποια πράγματα. Γιατί πολύ απλά ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία που είναι γνωστή σε όλον τον πλανήτη, σε όλα τα μήκη της γης, καθώς με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει να αφήσουν ανεξίτηλη την παρουσία τους στον χάρτη.

Σε αυτά είναι που ανήκει και η Marvel, η διάσημη εταιρεία παραγωγής μερικών από των διασημότερων και πιο επιτυχημένων ταινιών του Hollywood. Όσον αφορά σε υπερήρωες και κόμικς, μπορούμε να είμαστε αρκετά αντικειμενικοί λέγοντας ότι αποτελεί το Νο1 στη μεγάλη οθόνη κι ότι η ανυπομονησία μας είναι όλο και μεγαλύτερη με κάθε νέα ταινία που αναγγέλλεται.



Το 2014, συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε η ταινία Captain America: The Winter Soldier. Αυτή ήταν η πρώτη ταινία του σύμπαντος που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας τα αδέρφια Russo και ομολογουμένως έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Σε ένα tweet που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου, ωστόσο, αποκαλύφθηκε κάτι που ενδεχομένως πολύς κόσμος να μη γνώριζε. Για την ακρίβεια, δύσκολα σού πηγαίνει το μυαλό ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, όμως, τώρα έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει.


Χωρίς να τα πολυλογούμε, οι Russo brothers αποφάσισαν στο πρότζεκτ τότε να συμπεριλάβουν περί το μισό του σόι. Και το εννοούμε. Υπήρξαν cameos από παιδιά, ανίψια, γονείς, ξαδέρφια και μάλλον όποιον είχαν εύκαιρο.

Φυσικά κανείς δεν μπορούσε να το καταλάβει, αφού οι συγγενείς τους δεν είναι γνωστοί και το γεγονός ότι αποφάσισαν να κάνουν το συγκεκριμένο tweet τώρα είναι και λίγο αστείο.

Δες αξέχαστες στιγμές της Marvel στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved