O Andrew Lambrou επιστρέφει δισκογραφικά με το «Take My Breath Away»

Ο νεαρός καλλιτέχνης και εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2023, Andrew Lambrou, κάνει δυναμικό comeback με το πολυαναμενόμενο νέο του single.

Ο νεαρός καλλιτέχνης και εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2023, Andrew Lambrou, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο νέο του single Take My Breath Away που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από την Panik Records.

Το νέο τραγούδι είναι ένα δυναμικό pop track στο οποίο για μία ακόμη φορά τα φωνητικά του Andrew πρωταγωνιστούν με ένα μουσικό χαλί που σε ταξιδεύει. Μαζί με το τραγούδι, θα είναι διαθέσιμο και το επίσημο video που έχει σκηνοθετήσει ο Ντάνης Ντάρλας.

YJTMBA-Cover.jpg

Andrew Lambrou: «Το πιο αστείο μήνυμα που έλαβα ήταν να τραγουδήσω για μια ταραντούλα»

https://www.instagram.com/p/Cz5y38VthBn/

Το νέο hit διαδέχεται την μεγάλη επιτυχία του Lambrou, Break A Broken Heart, με την οποία σκαρφάλωσε στην 12η θέση του πίνακα της φετινής Eurovision. Από την ημέρα
κυκλοφορίας του το Break A Broken Heart έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια streams στο Spotify και ο ίδιος έχει ξεπεράσει τους 220 χιλιάδες μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved