Rosalia, η βασίλισσα του Coachella

Η φετινή έκδοση του περίφημου φεστιβάλ είναι ότι πιο ποικιλόμορφο θα βρεις!

Το πρώτο τριήμερο του πολυσυζητημένου φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιήθηκε στο Indio της California (το δεύτερο έρχεται 21-23 Απριλίου) είχε τα πάντα.
Πέρα από όσα το κατατάσσουν στην κορυφή των trends -μόδα, celebrities- το Coachella αγκάλιασε για ακόμα μια χρονιά τις ανερχόμενες μουσικές τάσεις παγκοσμίως.

Ο Bad Bunny ήταν ο πρώτος ισπανόφωνος headliner, το ίδιο και οι stars της K-pop, Blackpink, ως το πρώτο ασιατικό γυναικείο σχήμα.

Όλα τα φώτα έπεσαν, δικαίως, στην Rosalia. Μετά από ένα θριαμβευτικό σερί τον Μάρτιο στα Lollapalooza της Βραζιλίας, Αργεντινής και Χιλής, έκανε το... γύρο του θριάμβου στο Coachella, διεκδικώντας ξεκάθαρα πλέον τον τίτλο της κορυφαίας pop-star του πλανήτη. Ένα απολαυστικό show, απόλυτα καινοτόμο και σύγχρονο μέσα στην απλότητά του. Τραγουδά ζωντανά, χορεύει ακατάπαυστα, οι τεράστιες οθόνες προσφέρουν στο θέαμα όπως οφείλουν σε μια παράσταση ιδανικά σκηνοθετημένη.

https://www.instagram.com/p/CrG_nDxve8p

Και βέβαια προσκαλεί στη σκηνή και τον αρραβωνιαστικό της, Rauw Alejandro, για να ερμηνεύσουν τα νέα “Beso” και “Vampiros” (δείτε το παρακάτω) με τα close-up τους να προσδίδουν μια αθωότητα δυσεύρετη στον pop πλανήτη.

rosalia2.jpg

H Rosalia είναι σούπερ σταρ αλλά και ένα απλό κορίτσι. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, αυτό ακριβώς δείχνει το image της, τόσο στη σκηνή όσο και στα social media της. Η πρώτη της εμφάνιση στο Release Athens 2023 x SNF Nostos στις 20 Ιουνίου θα είναι το μουσικό γεγονός του 2023!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved