Η Klavdia μάς ξεσηκώνει ως τα «Χαράματα» με το νέο της τραγούδι

Το «Χαράματα», σε μουσική και στίχους των Arcade, είναι ένα μοντέρνο και γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια hit.

H Klavdia ή αλλιώς Κλαυδία Παπαδοπούλου συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Η 20χρονη έκανε δυναμική είσοδο στη μουσική βιομηχανία με το τραγούδι «Lonely Heart» το οποίο αγαπήθηκε πολύ.

Η Klavdia μας ξεσηκώνει ως τα... «Χαράματα», με το νέο της single

Η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, παρουσιάζει ένα ακόμα ιδιαίτερο pop anthem.

https://www.instagram.com/p/CnhpFgzKmA9

Το «Χαράματα», σε μουσική και στίχους των Arcade, είναι ένα μοντέρνο και γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια hit, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό και γεμάτο μοναδικά vibes music video, που σκηνοθέτησε ο George Benioudakis.

Κάνοντας το δισκογραφικό της ντεμπούτο πριν από σχεδόν έξι μήνες, η 20χρονη τραγουδίστρια γοήτευσε αμέσως το κοινό και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, με τραγούδι να γίνεται no1 στο discovery Shazam, να μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο YouTube views και να «σαρώνει» και στο TikTok.

https://www.instagram.com/p/CkLUexoqFX0


Η Κλαυδία είναι στους φιναλίστ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις της. Μεταξύ άλλων, γοήτευσε με τα εντυπωσιακά acts της στα Mad Video Music Awards μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ, στο MadWalk και στο Summer Nostos Festival με τον Good Job Nicky.

«Τραγουδώ από τριών ετών, αλλά στην ηλικία των 10 κατάλαβα ότι με γεμίζει το συναίσθημα που νιώθω, όταν τραγουδώ και ότι αυτό θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου», είχε δηλώσει η νεαρή καλλιτέχνης σε συνέντευξή της στο i-TECH4u.


Και πρόσθεσε: «Το «Lonely Heart» μίλησε στην ψυχή μου από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο που το άκουσα στο στούντιο. Όταν το άκουσα ολοκληρωμένο, πέρα από άπλετη χαρά, ένιωσα και δικαίωση! Το να κάνω μία δισκογραφική δουλειά ήταν κάτι που λαχταρούσα και ανυπομονούσα να κάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δημιουργική ομάδα των Arcade και την Panik Records που με εμπιστεύτηκαν και με στηρίζουν στα δισκογραφικά μου βήματα, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για να μοιραστώ μαζί σας το τραγούδι και το music video του. Και, φυσικά, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που αγκάλιασε το «Lonely Heart» από την πρώτη στιγμή και μου στέλνει δεκάδες θετικά σχόλια για το τραγούδι».

Τα «Ραγισμένα Γυαλιά» του Θάνου Λάμπρου θα σε γεμίσουν συναισθήματα

Μη χάνεις άλλο χρόνο, πάτησε play και απόλαυσέ το.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved