Ojalá: Maluma, Levine & Rudeboyz στο απόλυτο hit της χρονιάς - Αποκλειστικό υλικό από το video clip

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το πιο hot video clip και το TeenQueen.gr εξασφάλισε για εσένα αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Οι βραβευμένοι με Grammy Κολομβιανοί καλλιτέχνες/παραγωγοί και συνεργάτες του Maluma, The Rudeboyz (“Hawaii”, “Felices los 4”, “Borró Cassette” & “Chantaje”), βγαίνουν στο προσκήνιο με τη βοήθεια του παγκόσμιου ειδώλου της Latin μουσικής, Maluma, για το debut single τους “Ojalá”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον superstar Adam Levine. Συνέχισε μαζί μας, γιατί... σου έχουμε μια έκπληξη!

Το νέο hit που θα σε κάνει να χορεύεις ασταμάτητα

Το τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music, είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα με το video που είναι σε σκηνοθεσία της Diane Martel. Ο Bryan Lezcano Chaverra, που έχει το ψευδώνυμο “Chan El Genio'', και ο Kevin Mauricio Jiménez Londoño, με το ψευδώνυμο “Kevin ADG'', γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 2008 μια περίοδο που δημιουργούσαν ο καθένας τη δική του μουσική. Αφού έγιναν φίλοι και συνεργάτες, δημιούργησαν το duo, The RUDEBOYZ. Το γνωστό duo είναι υπεύθυνο για την παραγωγή παγκόσμιων επιτυχιών για καλλιτέχνες όπως: Shakira, Arcangel, Yandel, Sech, Blessd, Rels b, Jennifer Lopez, Prince Royce, FEID, Sebastian Yatra, De La Ghetto και Mau y Ricky μεταξύ άλλων.

«Άσε με να σου πω πριν φύγεις, δεν ήθελα να τα παρατήσω, έχασα τη μάχη. Δεν έφταιγες ούτε εγώ, ούτε εσύ. Μωρό μου, είναι πράγματα της ζωής. Ελπίζω να τα πας καλά με την απόφασή σου», λένε μεταξύ άλλων οι στίχοι.

https://www.instagram.com/p/Cj6G_EKtb38

Η «Σιγουριά» της Daphne Lawrence έχει το beat που θα σε κάνει να χορεύεις ασυναίσθητα

Οι The Rudeboyz πρόσφατα υπέγραψαν στην εταιρία NEON16 και μέσα απο εκεί έχουν βγει επιτυχίες όπως “Un Día (One Day) των Bad Bunny, Dua Lipa, J Balvin & Tainy, “I Like It” από Cardi B, Bad Bunny και J Balvin, “Summer of Love” του Shawn Mendes, αλλά και τραγούδια του επιτυχημένου παραγωγού που πλέον είναι και καλλιτέχνης, Tainy.

Maluma, Rudeboyz και ο Adam Levine των Maroon 5 στην πιο ανατρεπτική συνεργασία

Η αγάπη του Adam Levine για τη Latin μουσική είναι μεγάλη. Καιρό τώρα έψαχνε για ένα τραγούδι που να ταιριάζει στην φωνή του και θα έχει τη δυναμική του latin ρεπερτορίου. Στο πρόσφατο album των Maroon 5, JORDI, συνεργάστηκε με τους Anuel AA και Tainy στο track “Button”, κάτι που τον έκανε να επιθυμεί να τραγουδήσει στα Ισπανικά. Η ευκαιρία τελικά του δόθηκε τώρα με το “Ojalá”, στο οποίο βρίσκουμε τους αισθησιακούς στίχους του Maluma σε συνδυασμό με τον iconic τόνο του Adam. Το αποτέλεσμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός που θα μπορούσε να είχε ένα εκπληκτικό Latin pop τραγούδι.

Ο Maluma επέστρεψε

Ο 28χρονος Maluma έχει πιστούς ακολούθους, σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο για τη χαρισματική φωνή και το ταλέντο του αλλά-ας μην κρυβόμαστε- και για τη γοητευτική του παρουσία. Έχει βραβευτεί το 2018 με Latin Grammy για το «Καλύτερο Σύγχρονο Pop Vocal Άλμπουμ» με το «F.A.M.E.». Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το προφίλ του στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερα από 62 εκατομμύρια ακόλουθους.

Surprise! Το TeenQueen εξασφάλισε για εσένα αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip για να νιώσεις - έστω και λίγο- ότι ήσουν και εσύ εκεί με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Στην gallery που ακολουθεί θα τις βρεις όλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Podcast Time: Τα 3 καλύτερα Podcasts που αξίζει να ακούσεις στο Spotify αυτή την περίοδο

Ετοιμάσου να κολλήσεις με το Music for a Sushi Restaurant που έφερε στην κορυφή τον Harry Styles

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved