Ετοιμάσου να κολλήσεις με το Music for a Sushi Restaurant που έφερε στην κορυφή τον Harry Styles

Το τρίτο επίσημο single από το πολύ επιτυχημένο και πλατινένιο album του Harry Styles, «Harry’s House», θα γίνει το αγαπημένο σου beat.

Υπάρχει κορυφή και πάνω από την κορυφή. Αυτό φαίνεται να είναι το motto του Harry Styles, ο οποίος δεν κάθεται σε ησυχία, έχει πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά και πείσμα κάθε φορά να γίνεται ακόμα καλύτερος.

Γιατί σου τα λέμε όλα αυτά τώρα; Διότι ο 28χρονος τραγουδιστής μόλις κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι του Music for a Sushi Restaurant, που σίγουρα θα γίνει το νέο beat που θα χορεύεις ξανά και ξανά.

O Harry Styles επέστρεψε δυναμικά με το «As It Was» - Θα το ακούς ξανά και ξανά

Το νέο video clip και το τραγούδι που μπήκε στο Top10 του Pop Radio

Αυτήν τη στιγμή η καριέρα του Harry Styles βρίσκεται στο peak της και απόδειξη αποτελεί η επιτυχία με το τραγούδι του Music for a Sushi Restaurant. Πρόκειται για το 3ο επίσημο single από το πολύ επιτυχημένο και πλατινένιο album του «Harry’s House», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Το clip – που μπορείς να απολαύσεις πατώντας ASAP το play- είναι σε σκηνοθεσία του Aube Perrie και γυρίστηκε τον προηγούμενο μήνα στο Brooklyn, στη Νέα Υόρκη.



Και το τραγούδι του 28χρονου star «ταξιδεύει» από το καλό στο καλύτερο. Για να καταλάβεις, το Music For A Sushi Restaurant έχει γίνει ήδη χρυσό στην Αμερική και έχει μπει στο Top10 στο Pop Radio, κάνοντας τον Harry, τον πρώτο άντρα καλλιτέχνη που έχει 3 τραγούδια στο Top10 με την μία (As It Was, Late Night Talking και Music For A Sushi Restaurant). Με αυτό το κατόρθωμα, ο Harry είναι ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Pop Airplay που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Yasss, Harry!

Το Harrys House κατάφερε να γίνει πλατινένιο

Μέσα σε 5 μήνες, το Harry’s House έχει γίνει πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το πρώτο single «As It Was» έμεινε για 15 εβδομάδες στο #1 του Billboard Hot 100, κάνοντάς το έτσι το 4ο τραγούδι στην ιστορία με τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή.

https://www.instagram.com/p/CVG4hXcsSFl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Harry βρίσκεται αυτή την περίοδο στον δρόμο με το Love on Tour, για την προώθηση του «Harry’s House» κι εσύ δεν έχεις παρά… να βάλεις ASAP στο κινητό σου όλο το album του και να το ακούς ξανά και ξανά. Από το σχολείο στο σπίτι και ανάποδα, από τη βόλτα στην κολλητή μέχρι το γυμναστήριο, για να περνά η ώρα σου ευχάριστα αλλά και… beat-άτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Harry’s House: To νέο άλμπουμ του Harry Styles έρχεται - Όσα πρέπει να ξέρεις

Επιτέλους! Ο Harry Styles λάνσαρε το δικό του beauty brand

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved