Η «Σιγουριά» της Daphne Lawrence έχει το beat που θα σε κάνει να χορεύεις ασυναίσθητα

H τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και αποδεικνύει ότι είναι το next big thing της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Η Daphne Lawrence είναι το όνομα που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς. Χάρη στη δημιουργικότητα και το όραμά της έχει καταφέρει να ελίσσεται μουσικά με ευκολία ανάμεσα στην pop, rnb & λαϊκή μουσική σκηνή.

Η Daphne είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα κορυφαία hits «Αμαρτίες» & «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας (σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο), αλλά και αυτή η εντυπωσιακή φωνή που συναντάς στο rap flow του «Αίμα» της απόλυτης Ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση.

lawrence10

Είναι το κορίτσι που συμμετείχε στη δημιουργία του «Hold On» της Τάμτα, αλλά η τραγουδίστρια που έκανε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ταυτιστούν με τον στίχο «Έφυγες σαν αχάριστος που είσαι» από το τελευταίο ομότιτλο hit της. Και είναι και η γυναίκα που σε έκανε τα τελευταία να βαϊμπάρεις με τα «Lust» & «Σάββατο Βράδυ» σε συνεργασία με τον Ripen, ή ακόμα και με το cover του «Sari» που έχει μέχρι σήμερα πάνω από 6,8 εκατομμύρια views στο YouTube.

Το νέο της δισκογραφικό βήμα έχει τον τίτλο «Σιγουριά», ένα ατμοσφαιρικό pop κομμάτι σε μουσική και στίχους της ίδιας και του Γιώργου Καλογεράκου, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Golden Records και τη Minos EMI. Με αφορμή μάλιστα την κυκλοφορία του, το Spotify επέλεξε την Daphne ως το εξώφυλλο της editorial λίστας του Greek Pop.

https://www.instagram.com/p/Cf9D5snsqBD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Daphne Lawrence

Η ταλαντούχα Daphne Lawrence είναι 23 ετών. Η Δάφνη Τσουλιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αγάπησε από πολύ μικρή ηλικία τη μουσική και ασχολήθηκε με αυτή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ από τα πέντε της ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου.

Δώδεκα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2015, έκανε την πρώτη της μουσική εμφάνιση, τραγουδώντας στις Blind Auditions του The Voice. Η εντυπωσιακή της φωνή της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να γυρνούν τις καρέκλες τους. Η φετινή συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο τραγούδι «Αίμα» την εκτόξευσε και την έφερε στην κορυφή των music charts.

«Αν σε κάποιον δημιουργήσει συναισθήματα αυτό που έγραψα, τότε του έχει μιλήσει ήδη η μουσική μου, ακόμη και εάν αυτός ο κάποιος δεν κατάλαβε τους στίχους μου», είχε δηλώσει η νεαρή καλλιτέχνης σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Θα γίνεις «obsessed» με το νέο τραγούδι του Calvin Harris & τις photos από τα γυρίσματα του clip

Παράλληλα με τη μουσική της κατάρτιση, επένδυσε και στο θέατρο, περνώντας στη σχολή Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, στην οποία φοιτά και ως σήμερα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ανερχόμενα αστέρια της μουσικής που πρέπει να βάλεις ASAP στη φθινοπωρινή σου playlist

10 τραγούδια που θα ακούς κάνοντας beauty cocooning το φθινόπωρο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved