«Λουλούδι»: To νέο τραγούδι του Ιάσονα Μανδηλά μιλάει στην καρδιά κάθε ερωτευμένης

Ο ανατρεπτικός pop performer επέστρεψε με νέο single.

Ο ανατρεπτικός pop performer Ιάσονας Μανδηλάς επιστρέφει με νέο single. Το «Λουλούδι» σε στίχους και μουσική του APON είναι ένα ατμοσφαιρικό mid-tempo ερωτικό τραγούδι το οποίο ακούσαμε πρώτη φορά τον Ιούνιο.

Μέσα από το νέο του single, ο Ιάσονας «ανθίζει» μουσικά δείχνοντάς μας μια διαφορετική καλλιτεχνική του πλευρά, πιο ευαίσθητη και πιο νοσταλγική σε σχέση με όσα μας έχει παρουσιάζει μέχρι σήμερα. Το official video για το νέο τραγούδι του always in fashion Ιάσονα Μανδηλά μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, σε σκηνοθεσία του Steven Airth.

Η πιο fun playlist για να την παλέψεις όσο ταξιδεύεις μόνη σου

https://www.instagram.com/p/ChnHw7-jO8D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είναι ο Ιάσονας Μανδηλάς

Ο Ιάσονας Μανδηλάς γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα. Από πολύ μικρός ξεχωριστή θέση στη ζωή και την καθημερινότητά του είχαν η μουσική και ο αθλητισμός. Συνδύασε ιδανικά την ενόργανη γυμναστική με το πιάνο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με εμπόδια.

Το 2008 ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό και την υποκριτική. Το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει musical theater.

«Έκανα πρωταθλητισμό μέχρι τα 17 μου και στην πρώτη λυκείου γνώρισα κάποιους παλιούς φίλους των γονιών μου που ήταν χορευτές και έτσι με παρακίνησαν να ξεκινήσω χορό. Ερωτεύτηκα αμέσως τον χορό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν σε ένα προάστιο του Λονδίνου για τρία χρόνια», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

https://www.instagram.com/p/CcDyVTWLVoT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σαν ηθοποιός το έκανε πριν από μερικά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Συμμαθητές» στον ANT1.

«Όταν έφτασε η ώρα πήγα μόνος μου στο Λονδίνο με μια βαλίτσα στα 18 μου χρόνια. Δεν ήξερα αγγλικά και δεν κατάλαβα την ανακοίνωσή τους. Πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο και της έλεγα «κάτι μου είπαν για scholarship, υποτροφία δεν είναι αυτό;». Όταν πήγα στη σχολή υπήρχε bulling, κυρίως επειδή δεν μιλούσα καλά αγγλικά. Αντιμέτωποι με μια διαφορετική κουλτούρα και μη ξεχνάς, ήμουν ένας Έλληνας αθλητής που έμπαινε στον καλλιτεχνικό κόσμο. Αυτό φαινόταν τόσο περίεργο για εκείνους», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής στην Ανθία Φιλιππή και το TeenQueen.

«H δισκογραφία με τραβούσε από μικρό. Ξεκίνησε από το instagram, έπεσα πάνω στον OSHRI, του έστειλα μήνυμα, αγόρασα τα δικαιώματα, πήγα στους Arcade, πλησίασα την Έλενα και μετά συνεργαζόμασταν απ' τη δισκογραφική μας εταιρία, την Minos EMI/Universal. Κάπως έτσι έγιναν όλα. Θέλει να είσαι και λίγο τυχερός. Δεν ήθελα να περιμένω από τους άλλους. Ξέρεις καμιά φορά πιστεύουμε ότι κάπως θα έρθουν τα πράγματα. Πρέπει να τα κυνηγάς», τόνισε.

Πηγή κεντρικής: iasonasmandilas



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα γίνεις «obsessed» με το νέο τραγούδι του Calvin Harris & τις photos από τα γυρίσματα του clipJ

Junio: Το νέο urban pop τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να «κολλήσεις»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved