Θα γίνεις «obsessed» με το νέο τραγούδι του Calvin Harris & τις photos από τα γυρίσματα του clip

Ο Calvin Harris συνεργάζεται με τον Charlie Puth και τη Shanseea και οι τρεις τους δίνουν «σάρκα και οστά» στο νέο τους τραγούδι με ένα συγκλονιστικό video clip. Εμείς, λοιπόν, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα κι ετοιμάσου να «ταξιδέψεις»… έστω και νοερά.

Ο αγαπημένος σου Calvin Harris επιστρέφει… πιο δυναμικά από ποτέ με μια συνεργασία-φωτιά με τους Charlie Puth και Shanseea και το τραγούδι Obsessed, που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Tο νέο single του 38χρονου καλλιτέχνη ανήκει στο 6ο κατά σειρά δισκογραφικό εγχείρημά του με τίτλο, «Funk Wav Bounces Vol. 2» και κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Junio: Το νέο urban pop τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να «κολλήσεις»

Το τροπικό σκηνικό θα σε κάνει… obsessed με την πρώτη ματιά

Απέραντες παραλίες, φοίνικες και ξύλινα χρωματιστά σπίτια συνθέτουν το τροπικό σκηνικό του νέου τραγουδιού του Calvin Harris, «Obsessed». Ένα σκηνικό που – βλέποντάς το- σε κάνει να θέλεις μαγικά να βρεθείς σε μια χρονοκάψουλα και να προσγειωθείς εκεί. Στα κρυστάλλινα νερά, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ρόφημα στην ακτή και χορεύοντας στους ρυθμούς των Calvin Harris, Charlie Puth και Shanseea. Να παρατείνεις λίγο το καλοκαίρι με έναν τρόπο.

CALVIN2

Γιατί δεν ξέρω αν στο είπα… αλλά ακούγοντας το «Obsessed» θα θέλεις να χορεύεις ξανά και ξανά, αλλά και να το σιγοτραγουδάς. Να το σιγοτραγουδάς μέχρι να πας το πρωί στο σχολείο, μέχρι να έρθει το λεωφορείο για τον καφέ που έχεις κανονίσει με την κολλητή ή όσο βρίσκεσαι στο δωμάτιό σου και αράζεις. Και να θυμάσαι ίσως εκείνον που θα ήθελες να έχει εμμονή μαζί σου και που πραγματικά σου λείπει. Γιατί, ας μη λέμε ψέματα! Κάθε είδους συναίσθημα- ακόμα και αυτό- είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Και με το «Obsessed» θα το καταλάβεις. Θα νιώσεις τη χαρά και το κέφι της Shanseea και του Charlie Puth αλλά θα θυμηθείς και λίγο εκείνον. Ξέρεις τι εννοώ!



Έτοιμη για αποκλειστικές φωτογραφίες;

Όσο, λοιπόν, θα ακούς το νέο κομμάτι του Calvin Harris, θέλω παρακάτω να δεις τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip, που εξασφαλίσαμε για εσένα. Έντονα χρώματα, καλή διάθεση κι επαγγελματισμός από όλους τους συντελεστές ήταν τα «συστατικά» - όπως θα δεις κι εσύ- για να δημιουργηθεί το πιο «obsessed» video clip ever!

Απόλαυσε τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες στην gallery!

CALVIN3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to school: Η απόλυτη playlist για να πηγαίνεις με ανεβασμένη διάθεση στο σχολείο

«Aya»: Ελένη Φουρέιρα και Hawk μόλις κυκλοφόρησαν το πιο hot video clip

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved