Eurovision 2023: Ποιες είναι οι υποψήφιες πόλεις για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού

Εσύ γνωρίζεις ποιες είναι οι επικρατέστερες τοποθεσίες;

Ο αγαπημένος μουσικός θεσμός ολόκληρης της Ευρώπης έρχεται, σχετικά, σύντομα στις οθόνες μας και οι πρώτες πληροφορίες για τις υποψήφιες πόλεις, στις οποίες είναι πιθανό να διεξαχθεί η Eurovision 2023 έχουν γίνει ήδη γνωστές. Σε περίπτωση που θες, λοιπόν, να είσαι από τις πρώτες και πιο ενημερωμένες αναγνώστριες της νέας γενιάς, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς καθορίζεται και αποφασίζεται η πόλη, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός εμείς σου έχουμε την απάντηση και σου αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες, που οφείλεις να γνωρίζεις σαν γνήσια Eurovision fan. Αρχικά, χρειάζεται να πληρούνται πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η διάθεση κατάλληλου (και επαρκούς χωρητικότητας) σταδίου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του θεσμού, η δέσμευση της πόλης πως θα μπορέσει να φιλοξενήσει κοινό από ολόκληρο τον κόσμο, οι περιφερειακές της δραστηριότητες που προάγουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό της νικητήριας χώρας, αλλά και η εθνική οικονομική υποστήριξη.

Eurovision 2023: H Evangelia επιστρέφει στον θεσμό με νέο τραγούδι

https://www.instagram.com/p/CjFa88VN8i7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα θυμάσαι βεβαίως περσινή νικήτρια στέφθηκε η Ουκρανία, με το τραγούδι Stefania από τους Kalush Orchestra, το οποίο μπορείς να ακούσεις ξανά στο παρακάτω video. Παρόλα αυτά, η Eurovision της ερχόμενης χρονιάς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα ουκρανικά εδάφη για ευνόητους λόγους, για αυτό και την διοργάνωση ανέλαβε το Ηνωμένο Βασίλειο.



Ποιες είναι οι επικρατέστερες υποψήφιες πόλεις για τη διεξαγωγή της Eurovision 2023;

Drum roll please...

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες οι δυο επικρατέστερες πόλεις, όπου αναμένεται να φιλοξενηθεί ο μουσικός διαγωνισμός είναι η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί, σίγουρα, έως το τέλος του έτους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας «Καλή Επιτυχία» και ας κερδίσει ο καλύτερος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2021: Είναι η εμφάνιση της Stefania από τις καλύτερες που έχεις δει ποτέ;

Δε θα πιστέψεις ποιο είναι το απίστευτο ρεκόρ που «έσπασε» η Έλενα Τσαγκρινού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved