Eurovision 2023: H Evangelia επιστρέφει στον θεσμό με νέο τραγούδι

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στον 67o μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2023 έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών για συμμετοχή στον θεσμό είναι φέτος ιδιαίτερα έντονο. Οι πρώτες φήμες για το ποιοι τραγουδιστές θα θέσουν υποψηφιότητα εκπροσώπησης Ελλάδας και Κύπρου στον διαγωνισμό, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο έχουμε την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από καλλιτέχνη.

Ο λόγος για την Evangelia, η οποία τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να αφήσει το στίγμα της στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έχοντας ήδη σημειώσει επιτυχίες, όπως το «Páme Páme», «Fotiá», και «Ónira». Το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι, «Paradise» κυκλοφόρησε στο Youtube και αναμένεται να κάνει αίσθηση.

H Evangelia κάνει «Όνειρα» και εσύ ετοιμάσου να χορεύεις όλο το καλοκαίρι

Η Evangelia μόλις ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην Eurovision 2023

Το βίντεο από τη συνομιλία στο Instagram δεν είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά θα δημοσιευτεί σύντομα στο blog του Adem Kavaz και στο κανάλι του στο Youtube.

https://www.instagram.com/p/CgUq2L0tIRZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Evangelia θα επιδιώξει να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό, αφού και πέρσι φέρεται να κατάθεσε τρία υποψήφια τραγούδια, (ένα εκ των οποίων και το Ónira), για εκπροσώπηση της Ελλάδας, τα οποίο, ωστόσο, δεν πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης της σχετικής επιτροπής που συστάθηκε από την ΕΡΤ.

Πηγή κεντρικής: evangelia



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πιο fun playlist για να την παλέψεις όσο ταξιδεύεις μόνη σου

«Πόσο σε θέλω»: Το ολοκαίνουριο ελληνικό hit του καλοκαιριού ανήκει στην Κατερίνα Κακοσαίου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved