H Stefania επιστρέφει με το «You Lost Me» και ετοιμάσου να το σιγοτραγουδάς παντού

Η νεαρή σταρ κάνει δυναμικό comeback με το καινούριο της τραγούδι.

Η 19χρονη Ελληνίδα pop star, Stefania, έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, που χάρισε στην Ελλάδα τη 10η θέση και μετά το σερί επιτυχιών τόσο μουσικά οσο και τηλεοπτικά, επιστρέφει με μια νέα κυκλοφορία για το 2022 και το single «You Lost Me».

H νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο, φρέσκο και ανεβαστικό pop - reggae τραγούδι που θα ξεσηκώσει το κοινό και θα ακουστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο.

youlostme2

Τι είναι το #SocialDistDancing που έχει φέρει η Stefania στο Tik- Tok;

https://www.instagram.com/tv/CdRC8XzKEyd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τραγούδι έχει επιμεληθεί, για ακόμη μια φορά, ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος μαζί με τους Elke Tiel, Stas Swaczyna, Daniël van der Molen ενώ μέρος των στίχων και της μουσικής έχει γράψει η Stefania.

stefania youlostme

Το νέο single «You Lost Me» συνοδεύεται από ένα δυναμικό βίντεο κλιπ, υψηλής αισθητικής και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη

https://www.instagram.com/p/Cc8kbVdq5H9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 8 ετών και στα 10 της χρόνια ξεχώρισε στο δημοφιλές τηλεοπτικό ολλανδικό show «The Voice Kids», διάκριση που της άνοιξε την πόρτα για την Κρατική Παιδική Χορωδία της Ολλανδίας. Είναι αρκετά γνωστή στην Ολλανδία αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά, ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Το 2019 κυκλοφόρησε και η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around». Η Στεφανία εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2021 στην Eurovision με το «Last Dance», λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές.



Πηγή κεντρικής: stefania_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

WOW! Η Stefania θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή

H Stefania υποδέχεται τις γιορτές με το νέο single «Words» - Χόρεψε κι εσύ στον ρυθμό της!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved