Η Camila Cabello στο TeenQueen: «Φάγαμε vegan φαγητό και πήγαμε να γράψουμε το τραγούδι Psychofreak»

Η Camila Cabello μιλά αποκλειστικά στο Teen Queen για το ολοκαίνουριο τραγούδι της, «Psychofreak», και τη συνεργασία της με τη Willow. 

Η Camila Cabello έχει βαλθεί… να μας τρελάνει με το νέο της τραγούδι «Psychofreak» σε συνεργασία με τη Willow. Με ένα δυνατό beat και πιο hot από ποτέ, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάζει ανοιχτά τα συναισθήματά της στο ολοκαίνουριο τραγούδι της, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο 3ο ολοκληρωμένο album της, «Familia».

Το «Psychofreak», στο οποίο φωνητικά κάνει η Willow, παρουσιάζει το άγχος και την ευαλωτότητα της Camila Cabello καθώς μοιράζεται την αλήθεια της και αρκεί να πατήσεις το play στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου για να το ακούσεις και να δεις το μοντέρνο video clip που δημιουργήθηκε για το τραγούδι. Πριν από αυτό, ωστόσο, σου έχω… μια έκπληξη!

Oh Na Na! Το νέο τραγούδι της Camila Cabello θα γίνει το hit του 2022

Η Camila Cabello μίλησε αποκλειστικά στο Teen Queen για το Psychofreak και ο ενθουσιασμός της για το νέο αυτό τραγούδι, όπως θα δεις, δεν κρύβεται!

Η Camila Cabello μιλά αποκλειστικά στο Teen Queen για το Psychofreak

Στο παρακάτω βίντεο η Camila Cabello μιλά αποκλειστικά στο Teen Queen για το νέο τραγούδι της, Psychofreak. «Ο αγαπημένος μου στίχος στο ''Psychofreak'' είναι… Ειλικρινά δεν μπορώ να διαλέξω. Νιώθω ότι είναι ένα τραγούδι που είμαι περήφανη για κάθε στίχο του, αλλά μ΄ αρέσει ιδιαίτερα ο στίχος που λέει ‘’Maybe I'm an alien, Earth is hard’’», λέει η Camila Cabello.


Και αποκαλύπτει πώς ακριβώς προέκυψε το Psychofreak: «Ένα surprising γεγονός με το Psychofreak ήταν ότι πολλοί μου έστελναν κομμάτια τους για να συνεργαστούμε, αλλά εκείνο το βράδυ είχαμε παραγγείλει vegan φαγητό και πίναμε σφηνάκια τεκίλα και ξαφνικά πήγαμε στο studio και απλά έγινε. Και ένιωσα πάρα πολύ περήφανη. Έκατσε τέλεια».

Όσο για τη συνεργασία της με τη Willow; Η Camila Cabello μόνο τα καλύτερα έχει να πει: «Η συνεργασία με τη Willow είχε πολύ fun και μου δημιούργησε έμπνευση, νομίζω ότι είναι μια εκπληκτική στιχουργός, μια εκπληκτική τραγουδίστρια, μια εκπληκτική καλλιτέχνιδα και ήταν πολύ cool να τη βλέπω να κάνει τη δουλειά της στο studio και εγώ να είμαι fan της».

Η ανακοίνωση για τη συνεργασία με τη Willow

Πριν μερικές μέρες η Camila Cabello δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τη Willow στο Instagram αποκαλύπτοντας τη συνεργασία τους για το τραγούδι Psychofreak.

https://www.instagram.com/p/Cb5RPlau28c

«5 μέρες μέχρι να κυκλοφορήσει η ''Familia''! Το Psychofreak είναι ανάμεσα στα top 3 καλύτερα τραγούδια του album και δεν είναι 3ο στη σειρά. Νιώθω μεγάλη χαρά που συνεργάζομαι με κάποια που σέβομαι τόσο πολύ και σαν καλλιτέχνιδα και σαν άνθρωπο», έγραψε η Camila Cabello στο post της αναφερόμενη στη Willow.

Τώρα... πάτα κι εσύ το play και χόρεψε στον ρυθμό της Camila και της Willow!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Shawn Mendes δεν αποκλείει στο μέλλον να είναι ξανά «μαζί» με την Camila Cabello

Mullet season - H Camila Cabello έκανε το κούρεμα της Miley Cyrus και είναι αγνώριστη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved