Maluma: Η Αθήνα χόρεψε στους ρυθμούς του νέου super star της Latin μουσικής σκηνής

Ο 28χρονος Maluma έκανε μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Εκεί ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έδωσε και τον δικό της «τόνο» στο stage.

Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη του εμφάνιση στην Ελλάδα, ο MALUMA, ο παγκόσμιος super star από την Κολομβία, επέστρεψε στην Αθήνα για ένα μοναδικό show και το κοινό τον αποθέωσε.

Ο super star εκτινάχθηκε την τελευταία χρονιά και είναι πλέον ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, χαρίζοντάς μας τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Ο Maluma κατέκτησε την κορυφή των charts με το προσωπικό του album, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα τραγούδι με τον The Weeknd και πρωταγωνίστησε δίπλα στην Jennifer Lopez στην ταινία Marry Me.

Η έπαυλη του Maluma στην Κολομβία είναι λες και βγήκε από όνειρο

Τη συναυλία άνοιξε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος - Ακολούθησε η Φουρέιρα

Αυτή ήταν η πρώτη συναυλία του Maluma στην Ελλάδα. Ο DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος άνοιξε τη βραδιά στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (18.03.2022), και ακολούθησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, ξεσηκώνοντας το κοινό. Με την τελευταία της επιτυχία, το «Αεράκι», η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τη συναυλία και έβαλε «φωτιά» στη σκηνή. Άλλες μεγάλες no1 επιτυχίες της που ακούσαμε κατά τη διάρκεια της συναυλίας ήταν τα «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».



Μπορείς να δεις μια από τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CbStAj-gcoJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμφάνιση Maluma στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας «Papi Juancho World Tour»

Ο Maluma θα έκανε δύο συναυλίες τον Μάρτιο του 2020 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η αναμονή άξιζε μιας και, μέσα σε μια ώρα και δέκα λεπτά, μας χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Ξετρέλανε τους θαυμαστές του με ερμηνείες όπως το «Hola Señorita», «Corazón», «Chantaje», «Hawái», «11pm» κλπ. Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο τραγουδιστής ευχαρίστησε το κοινό του μετά το τέλος της συναυλίας.

Μάλιστα, πριν τη μεγάλη του συναυλία, ο Maluma τιμήθηκε από την Panik Records για τις συνολικές πλατινένιες του πωλήσεις στην Ελλάδα. Tην πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος. Στιγμιότυπα της απονομής μοιράστηκε ο Γιώργος Αρσενάκος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbQib60oJcW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες μερικές φωτογραφίες από τη συναυλία στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Photos: NDP

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved