Ο Eddie Benjamin θα γίνει το νέο music crush σου – Το τραγούδι που θα ακούς ξανά και ξανά

Το Weatherman, το πιο hot τραγούδι της σεζόν, έχει και το πιο wow video clip. Κι εμείς για σένα έχουμε αποκλειστικό backstage από τα γυρίσματα. 

Ναι! Μπορεί να ζούμε δύσκολες στιγμές, μπορεί καθημερινά να ακούμε πολύ δυσάρεστα νέα να έρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν έχουμε ελπίδα. Ελπίδα ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο αύριο, ότι θα ξημερώσει μια πιο όμορφη μέρα. Και η μουσική είναι από τα λίγα μέσα που μπορούν να μας βοηθήσουν να «βρούμε» αυτήν την αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας.

Ακόμα πιο πολύ, ο Eddie Benjamin, ο Αυστραλός ανερχόμενος αστέρας τον οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει και ο Justin Bieber, μπορεί να σε κάνει να δεις… με άλλα μάτια τη ζωή!

Euphoria playlists

Maddy, Cassie ή Rue; Το Euphoria μετρά πλέον πάνω από 600.000 playlists

Το «Weatherman» θα σε κάνει να ονειρευτείς ξανά (αποκλειστικό backstage)

Ο τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός, Eddie Benjamin, ετοιμάζεται για το επερχόμενο debut album του κυκλοφορώντας το 1ο single, «Weatherman», μέσω της Panik Records/Sony Music. Με μια κλίση προς την αισιοδοξία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο Αυστραλός ανερχόμενος αστέρας μοιράζεται αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα από old-school soul μουσική σε συνδυασμό με ακαταμάχητες pop πινελιές. Παράλληλα με το εθιστικό αυτό track, είναι διαθέσιμο και το πολύχρωμο video του, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή MTV First Look.

Πάτα το play και άκου τον Eddie! Η μουσική του και το ολοκαίνουριο track του θα σε μαγέψουν. Ο Eddie ξεκινά το «Weatherman» με μια έκκληση για καλύτερες μέρες. «Go tell the weatherman I said, I want it sunny outside today», τραγουδάει.



Το «Weatherman» έχει ένα μοναδικό video, το οποίο αναδεικνύει τη φύση και την αγάπη του ανερχόμενου αστέρα για οτιδήποτε κλασικό. Χρωματιστό, γεμάτο με μυστήριες φιγούρες, πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό, πλούσιο video, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του track. Σκηνοθετημένο από τον Tyler Yee (ο οποίος έχει συνεργαστεί με αστέρες, όπως Lana Del Rey, G-Eazy), προσθέτει άλλη διάσταση στο είδος της sophistipop— upbeat κι έτσι δημιουργείται κάτι το πολύπλοκο, γνώριμο αλλά φρέσκο.

Τα νέα για τον Eddie δεν τελειώνουν εδώ! Παράλληλα με την κυκλοφορία, ο Eddie συμμετέχει στην περιοδεία του Justin Bieber, Justice World Tour, η οποία ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες από το San Diego, CA και θα συνεχιστεί σε Αμερική και Καναδά.

Wait! Εδώ μπορείς να δεις αποκλειστικό backstage από το video του Eddie Benjamin για το «Weatherman». Ναι, ναι, καλά βλέπεις… Είναι μαζί του και ο Justin Bieber, ο οποίος εξελίσσεται σε πολύ μεγάλο θαυμαστή του 20χρονου star!



Η ιστορία πίσω από το τραγούδι του Eddie Benjamin

Παρόλο που ο τόνος του τραγουδιού είναι χαρούμενος, ο ίδιος το έγραψε, ενώ «πάλευε» με τις ανησυχίες του. «Ένιωθα εκτός ελέγχου και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο 20χρονος στο περιοδικό Rolling Stone. «Δεν μπορούσα να καταπολεμήσω το πώς ένιωθα και η κατάσταση με πίεζε στο συναίσθημα. Μιλάς στον εαυτό σου, ζητώντας του να δει μια ηλιόλουστη μέρα».

https://www.instagram.com/tv/CaA_rhPJSgE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τους εξομολογητικούς του στίχους και τη μίξη από soul, jazz και pop μουσική, το «Weatherman» συνδυάζει πολλές επιρροές, αλλά με έναν κλασικό και μοναδικό τρόπο. «Θέλω να εκθέσω τη νέα αυτή γενιά σε ήχους πιο ώριμους», λέει ο Eddie Benjamin.

Αλήθεια, πες... Δεν είναι ό,τι πιο cool και ωραίο άκουσες τελευταία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved