It's carnival season! 8 hits που θα σε βάλουν ASAP σε αποκριάτικο mood - Πάμε να χορέψουμε;

Macarena, Asereje, Gasolina, και πολλά άλλα hits που θα σε ξεσηκώσουν σε χρόνο dt!

Οι Απόκριες είναι εδώ και έφτασε η ώρα να αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε για τα καλά στο mood. Έχεις βρει τι θα ντυθείς; Πλησιάζουν οι μέρες, που θα δούμε μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους στους δρόμους και θα διασκεδάζουν φορώντας την αγαπημένη τους στολή.

Θα μπορούσες να ντυθείς την αγαπημένη σου πριγκίπισσα (ariel team εδώ), αν θέλεις κάτι πιο cute μπορείς να βάλεις αυτάκια της Minnie ή μιας γατούλας, μπορείς να δοκιμάσεις τρελές περούκες, και γενικά να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα (είναι μια καλή ευκαιρία)!

gallery one mysic

Πάμε για χορό; Τα top 10 hits του 2008 που θα σε κάνουν να χορεύεις τρελά

Με αυτά τα τραγούδια, θα μπεις σε αποκριάτικο mood

Εγώ πάντως, εμπνευσμένη απ΄το Euphoria, θα έκανα ένα #EuphoriaTheme αποκριάτικο πάρτι ντυμένη ως Maddy, ή για κάτι πιο fun θα επέλεγα την ιδέα που είδα και στο TikTok, θεματικό Κωσταντίνου κι Ελένης πάρτι.

Δε θα πω παραπάνω γι ‘αυτό, δες το βίντεο και δες πόσο αστείο και πρωτότυπο είναι σαν ιδέα. Θα περάσεις σίγουρα τέλεια με τις φίλες σου (εμείς πάντως ήδη έχουμε επιλέξει σκηνή για να μεταμφιεστούμε με βάση αυτή)!

Γενικά, είναι μια περίοδος που κάνουμε πολλές πλάκες, γελάμε, και φυσικά ακούμε πολλή, μα πολλή μουσική. Και γι’ αυτό είμαι και εδώ σήμερα. Θέλω να σου προτείνω 10 hits που θα σε βάλουν σίγουρα σε αποκριάτικο mood και θα σε ξεσηκώσουν. Πάμε να δούμε λοιπόν!

1. Los Del Rio - Macarena (Bayside Boys Remix)



Με θυμάμαι να το χορεύω από το δημοτικό, κάθε χρόνο της Απόκριες! Νομίζω πως αυτό το τραγούδι είναι κάτι σαν «παράδοση» των αποκρεών, και δεν γίνεται να μην είναι στη νούμερο 1 θέση.

2. Aserejé (The Ketchup Song) [Spanish Version] - Las Ketchup



Πάω στοίχημα, οτι σίγουρα το έχεις χορέψει με τις φίλες σου κάνοντας τη γνωστή χορογραφία. Δε θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από τη λίστα. Ζήσ' το ξανά!

3.Juanes - La Camisa Negra






Ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι που λίγο-πολύ όλες ξέρουμε!

4. Ricky Martin - Livin' La Vida Loca






Απόκριες χωρίς να παίξει αυτο το τραγούδι γίνονται; Δεν γίνονται! Απλά πάτα το play, και τα υπόλοιπα άσ' τα στον Rickey Martin!

5. Τάκα τάκα τα - Τέρης Χρυσός






Μπορεί να είναι λίγο παλιό, μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά είναι ένα τραγούδι που σου δίνει αποκριατικο vibe και που μπορείς να χορέψεις φυσικά! Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ.

6. Ημισκούμπρια - Στη Ντισκοτέκ ft. Ελπίδα (Official VideoClip)






Το τραγούδι αυτό, σίγουρα θα το έχεις ακούσει από τη μαμά ή τη γιαγιά σου (στο σπίτι αυτό το κομμάτι έστω και μια φορά θα έχει παίξει σίγουρα). Εγώ πάντως από τη μαμά μου το άκουσα πρώτη φορά όταν ήμουν μικρή, και τώρα είναι στο playlist μου και στο προτείνω!

7. Daddy Yankee | Gasolina (Video Oficial)






Ντάξει, νομίζω αποκριάτικο πάρτι χωρίς να παίξει αυτό το κομμάτι, δε γίνεται!

8. Alexa Demie - Yo voy ; Zion & Lennox Ft. Daddy Yankee (Letra)






Αυτό το κομμάτι δε φεύγει από το μυαλό μου το τελευταίο διάστημα, και νομίζω οτι ταιριάζει απόλυτα στο playlist των αποκρεών, και γενικά σε όλα!



Καλή διασκέδαση, girls!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

House μουσική και πολλά ντεσιμπέλ! Ο Karbi Cruz θα σου θυμίσει όσα σου έλειψαν τόσο καιρό

Workout mood! 12 τραγούδια για να σηκωθείς από το κρεβάτι και να αρχίσεις να γυμνάζεσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved