Fun Fact: Το αγαπημένο τραγούδι της Selena Gomez προοριζόταν για… άλλον καλλιτέχνη

Πρόκειται για το «Who Says» που ηχογράφησε αρχικά η Jordin Sparks - Μπορείς να το φανταστείς;

Εάν είσαι θαυμάστρια της Selena Gomez και ακούς τη μουσική της εδώ και χρόνια, πιθανότητα δεν μπορείς να φανταστείς άλλον καλλιτέχνη να τραγουδάει το «Who Says» - αυτό όμως σχεδόν συνέβη.



Η τραγουδίστρια που το ηχογράφησε

Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου, η Jordin Sparks αποκάλυψε ότι ηχογράφησε τη δική της εκδοχή του «Who Says» το 2010. «Fun Fact: Το 2010 ηχογράφησα το "Who Says"», δηλώνει στο βίντεο η Jordin ενώ τραγουδάει το τραγούδι της Selena. «Μου άρεσε πολύ το μήνυμα αυτού (του τραγουδιού). Κατέληξε να ταιριάζει πολύ στη Selena Gomez».

Το «Who Says» των Selena Gomez & The Scene κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2011. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε μια ισπανική εκδοχή του τραγουδιού που ονομάζεται «Dices». Το «Who Says» ήταν το ομότιτλο κομμάτι του τρίτου και τελευταίου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος «When The Sun Goes Down», το οποίο περιλάμβανε επίσης την επιτυχία «Love You Like a Love Song».

selena_first.jpg

Yasss! Η Selena Gomez για πρώτη φορά υποψήφια στα Latin Grammy AwardsYasss!

Άλλα τραγούδια που… άλλαξαν προορισμό

Πιθανόν γνωρίζεις πως δεν είναι ασυνήθιστο για καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία να ηχογραφούν εκδοχές τραγουδιών που τελικά πηγαίνουν σε άλλους καλλιτέχνες. Για παράδειγμα, πέρυσι μάθαμε ότι η τεράστια επιτυχία της Rihanna «Umbrella» γράφτηκε στην πραγματικότητα για την Britney Spears. Αφού η pop star αρνήθηκε, το τραγούδι κόντεψε να καταλήξει στη Mary J. Blige — αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η Britney ηχογράφησε επίσης ένα demo του «Telephone» για το εμβληματικό άλμπουμ της Circus του 2008 πριν το κομμάτι καταλήξει τελικά στην Lady Gaga και την Beyoncé.



Ακόμη και ένα άλλο από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Sel, το «Come & Get It», αρχικά προοριζόταν να πάει στη Rihanna. Σίγουρα νιώθουμε περιέργεια όσον αφορά αυτά τα μουσικά «could haves», αλλά τελικά είμαστε χαρούμενες που κάθε τραγούδι κατέληξε στους αντίστοιχους καλλιτέχνες του.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Selena Gomez υιοθέτησε (ξανά) το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας - Πάμε όλες για καρέ!

Το beauty trick της Selena Gomez για τα σπυράκια θα... σε σώσει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved