Η Viktory Brinker σε βάζει για τα καλά σε #christmasmood με το νέο της τραγούδι «Silent Night»

Η μελωδική φωνή της μας μεταφέρει απευθείας στο χωριό του Άι Βασίλη!

Αφού ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με την υπέροχη φωνή της στο «America’s Got Talent», η νεαρή Victory Brinker είναι έτοιμη για τις χριστουγενινάτικες διακοπές της και βάζει κι εμάς σε γιορτινό mood!

Αν και ο 16ος κύκλος του «America’s Got Talent» έφτασε στο τέλος του τον περασμένο Σεπτέμβριο, όλοι ήξεραν ότι αυτή δε θα ήταν η τελευταία φορά που άκουγαν τη μελωδική φωνή της 9χρονης τραγουδίστριας της όπερας.

https://www.instagram.com/p/CWGkdvppfAj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
main xmas

Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

Αφού έγραψε ιστορία στο πρόγραμμα και ξεσήκωσε το κοινό με τη δυναμική φωνή της, η Victory Brinker εύχεται στους θαυμαστές της «Καλά Χριστούγεννα» μέσα από το άλμπουμ της «The Wonder of Christmas», ενώ πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του «Silent Night». Ακούγοντας αυτό το τραγούδι, είναι αδύνατο να μην μπεις κατευθείαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

«Το αγαπημένο μου μέρος της περιόδου των Χριστουγέννων είναι όλος ο οικογενειακός χρόνος που περνάμε μαζί, οπότε η δημιουργία του μουσικού βίντεο για το EP μου έπρεπε να περιλαμβάνει μερικά από τα αδέρφια και τις αδερφές μου», δήλωσε η 9χρονη με το HollywoodLife.

Και πρόσθεσε: «Οικογένεια και Χριστούγεννα πάνε μαζί, ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα, που έχασα τόσο χρόνο μαζί τους πέρυσι! Ελπίζω όλοι να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα φέτος!».



Μάθε τα πάντα για τη Viktory Brinker

Αφού ερμήνευσε το «Juliette's Waltz» από τη γαλλική όπερα Roméo et Juliette στο AGT, η Viktory Brinker έκανε αυτό που κανένας άλλος διαγωνιζόμενος δεν έχει ξανακάνει: κέρδισε ένα πολυπόθητο Golden Buzzer από όλους τους κριτές και τον παρουσιαστή Terry Crews. Κανείς στην ιστορία της AGT δεν κατάφερε ποτέ αυτό το κατόρθωμα και είναι απίθανο να συμβεί ξανά σύντομα.

Η 9χρονη υιοθετήθηκε από τους γονείς της, μαζί με οκτώ από τα δέκα αδέρφια της. Μπορεί να τραγουδήσει σε επτά διαφορετικές γλώσσες και είναι ο ζωντανός ορισμός ενός θαύματος. Η Victory ανακάλυψε την αγάπη για το τραγούδι σε ηλικία δύο ετών και άρχισε να τραγουδά κλασική μουσική σε ηλικία 6 ετών.

https://www.instagram.com/tv/CWTxVcsJuPt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι θαυμαστές της μπορούν να απολαύσουν τη φωνή της Victory αυτές τις γιορτές, χάρη στο νέο της EP, «The Wonder of Christmas». Η συλλογή είναι ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα κορίτσι που αναμφίβολα θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής.

Cover photo: victorybrinker.official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι 10 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop - Θα σε ξετρελάνουν!

Let the music play! Όλα τα τραγούδια που θες να ακούς όσο στολίζεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Oh Na Na! Το νέο τραγούδι της Camila Cabello θα γίνει το hit του 2022

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved