5 τραγούδια που με ανατριχιάζουν και πριν το Halloween (video)

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που τα ακούω με διαπερνά ένα περίεργο feeling.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό τον μήνα βρισκόμαστε σε mood Halloween αφού στις 31 Οκτωβρίου θα γιορτάσουμε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στη χώρα μας. Τα παιδιά και οι έφηβοι στην Αμερική γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι τραγουδώντας και οι νοικοκύρηδες τούς προσφέρουν κέικ η ζαχαρωτά για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών, το λεγόμενο «Τrick or treat».

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Τα μαγαζιά στολίζουν με κολοκύθες, φαντάσματα και άλλα τρομακτικά items ενώ προ covid γίνονταν πολλά θεματικά parties στα bars/clubs της πρωτεύουσας.

Βάλε τη μουσική στη ζωή σου

Η μουσική είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αλλάξεις διάθεση, να ηρεμήσεις, να χορέψεις και γενικά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικά... ξεχωριστά τραγούδια, τα οποία δεν σου κρύβω ότι με cringe-άρουν λίγο κάθε φορά που τα ακούω.

via GIPHY

Πάμε για χορό; Τα top 10 hits του 2008 που θα σε κάνουν να χορεύεις τρελά

5 τραγούδια που με ανατριχιάζουν

1) D-Devils- Dance with the devil

Μπορεί πολλοί να το αγαπούν εγώ ωστόσο ομολογώ ότι ποτέ δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο hit. Δεν σου κρύβω μάλιστα πως μου προκαλεί ανατριχίλα κάθε φορά που το ακούω στο ραδιόφωνο.



2) Lady Gaga- Americano

Αν και μεγάλη φαν της τραγουδίστριας, δεν θα πω ψέματα. Το συγκεκριμένο τραγούδι απορώ ακόμη πώς κυκλοφόρησε και αγαπήθηκε από το κοινό.



3) To soundtrack της ταινίας «Saw»

Περιττό να πω ότι κάθε φορά που το ακούω τρομάζω και φέρνω στο μυαλό μου την ταινία.



4) John Carpenter- Halloween

Οκ, εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Η συγκεκριμένη μελωδία προσωπικά με ταράζει πολύ και αν τυχόν την ακούσω σε κάποια ταινία, παίρνω αμέσως κάποιον τηλέφωνο.



5) Mike Oldfield- Tubullar bells (The exorcist)

Ναι, καλά φαντάστηκες! Το soundtrack της περίφημης ταινίας είναι ένα από τα πιο creepy τραγούδια ever.



Πηγή κεντρικής: @dboneandtheremains

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved