Eurovision 2021: Είναι η εμφάνιση της Stefania από τις καλύτερες που έχεις δει ποτέ;

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα και… πάμε τελικό!

Η δεύτερη τεχνική πρόβα της Eurovision στο Ρότερνταμ ολοκληρώθηκε με τη Stefania και τη συμμετοχή της Ελλάδας να κλέβουν τις εντυπώσεις. Είναι αλήθεια πως ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού μας βρίσκει αυτή τη χρονιά πιο έτοιμους από ποτέ και η νεαρή Stefania σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή.

Ο ημιτελικός πλησιάζει και ναι, οι πρόβες πήγαν περίφημα. Όπως θα δεις άλλωστε και παρακάτω, σκηνική παρουσία, φωνητικές ικανότητες σε συνδυασμό πάντα με το τραγούδι και τη χορογραφία φέρνουν το απόλυτο δεκάρι.

Ο μεγάλος τελικός έρχεται στις 22 Μαΐου. Οι δύο ημιτελικοί πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 και την Πέμπτη 20 Μαΐου και η Stefania θα εμφανιστεί στις 20 Μαΐου. Και ενώ όλες οι χώρες έχουν προετοιμαστεί άψογα για την μεγάλη τους εμφάνιση φαίνεται πως η δική μας Stefania είναι εκείνη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.

Τα προγνωστικά φαίνεται να θέλουν το τραγούδι της Ελλάδας να βρίσκεται στην τελική δεκάδα και όσο για τη σκηνική παρουσία και τη χορογραφία του «Last Dance»; Υπό την επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού αλλά και με τη βοήθεια του Green Screen, το τοπίο αλλάζει εντελώς και πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Τα οπτικά εφέ μας μεταφέρουν σε κάτι πρωτόγνωρο και αναμφισβήτητα η εμφάνιση αυτή θα είναι η καλύτερη ever!

Υ.Γ: Καλή επιτυχία Stefania, καλή επιτυχία Ελλάδα!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved