Mad Clip- Φουρέιρα ετοιμάζουν νέο hit και το ακούσαμε πριν κυκλοφορήσει (vid)

Το τραγούδι τους θα είναι το νέο καλοκαιρινό hit και μόλις το ακούσαμε.

Δεν είναι λίγες οι συνεργασίες καλλιτεχνών που έχουν ταράξει τη μουσική βιομηχανία, άλλωστε το τελευταίο διάστημα ολοένα και πιο επιτυχημένα κομμάτια κυκλοφορούν. Στην εγχώρια μουσική σκηνή είναι ορισμένα ονόματα που πραγματικά κάνουν…. χαμό και ξεσηκώνουν τα πλήθη. Μέσα σε αυτά είναι σίγουρα ο τράπερ Mad Clip αλλά και η μοναδική Ελένη Φουρέιρα.

Έχουμε δει καλλιτέχνες να πειραματίζονται με νέα είδη μουσικής, έχουμε όμως δει να συνυπάρχουν και αρμονικά όποιο μουσικό είδος κι αν πρεσβεύουν. Θα φανταζόσουν ποτέ να δεις Mad Clip και Φουρέιρα μαζί; Εμείς ανυπομονούσαμε για κάτι τέτοιο!

Για πρώτη φορά τα δύο αστέρια ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα θα είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικό. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το κομμάτι τους θα έχει τίτλο «Μπορεί» και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 18 Μαΐου ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το pre- save στην πλατφόρμα του Spotify.

Αν λοιπόν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, έχουμε να σου πούμε πως ακούσαμε το νέο τους τραγούδι πριν την κυκλοφορία του. Ο Mad Clip με μια σειρά από videos στα social media αποκάλυψε τη συνεργασία τους αλλά μας έδωσε και τη δυνατότητα να το ακούσουμε.

Άκουσέ το εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved