Mad Clip: Κυκλοφόρησε νέο album και πρέπει να το ακούσεις ASAP

Ήρθε ολοκαίνουργιο να κατακτήσει τα charts.

Το κοινό του Mad Clip καιρό τώρα ανυπομονούσε να ακούσει το νέο μουσικό εγχείρημα του τράπερ και ναι, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του album. Έπειτα από τόσες επιτυχίες ο Mad Clip αποφάσισε να δημοσιεύσει ακόμη επτά κομμάτια που σίγουρα θα τον ανεβάσουν στην κορυφή και θα γίνουν ASAP τα αγαπημένα σου.

Λοιπόν, ήδη γνώριζες πως κάτι ετοίμαζε και μιλάμε φυσικά για το album με τίτλο «Still Active». Το project αυτό ενώνει τον Μad Clip με τον νέο ταλαντούχο τράπερ Start. Για εσένα που δεν τον έχεις ακούσει ακόμη, τα κομμάτια αυτά είναι η ευκαιρία σου.

Με επτά νέα κομμάτια, το album «Still Active» έχει κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Spotify και πράγματι ο κόσμος τα έχει λατρέψει. Σύντομα θα ανέβουν στις προτιμήσεις των χρηστών της πλατφόρμας και δεν είναι δύσκολο να δούμε τα ονόματά τους στις πρώτες θέσεις του Spotify.

Στο album αυτό θα ακούσεις επίσης και τον Rack στο κομμάτι «Gjenovese» αλλά και τον Fly Lo στο track «Diddy». Τα επτά κομμάτια του «Still Active» είναι ήδη στο Spotify και μπορείς να τα ακούσεις παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved