Ο αγαπημένος σου ράπερ έσπασε αυτό το ρεκόρ πρώτη φορά στα χρονικά

Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το τρομερό επίτευγμά του.

Για ακόμη μια φορά, το όνομα του αγαπημένου σου ράπερ βρίσκεται στην κορυφή και μάλιστα έχει καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο. Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως τo 2019 διακρίθηκε σε Παγκόσμιο επίπεδο με τα επιτυχημένα του τραγούδια και ανακηρύχθηκε ως καλλιτέχνης της δεκαετίας.

Λοιπόν, αν ακόμη προσπαθείς να καταλάβεις ποιος καλλιτέχνης κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες αυτές που αναφέρουμε, να σου τονίσουμε πως τα κομμάτια του έχουν αγαπηθεί από ευρύ κοινό και έχουν φτάσει στην κορυφή του Spotify με περισσότερα από 28 δισεκατομμύρια streams.

Ο λόγος για τον Drake, ο οποίος αυτή τη στιγμή σπάει το φράγμα του Billboard και με όχι ένα ούτε δύο, αλλά τρία του κομμάτια. Τα κομμάτια με τα οποία αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά αποτελούν tracks του νέο album «Scary Hours 2» και ναι, βρίσκονται και τα τρία στις τρεις πρώτες θέσεις του Αμερικανικού Billboard Hot 100.

Τα κομμάτια αυτά με σειρά κατάταξής τους είναι το «What’s Next», «Wants And Needs» και το Lemon Pepper Freestyle». Αυτά τα τρία τραγούδια του τον κάνουν τον πρώτο καλλιτέχνη που κάνει το ντεμπούτο του την ίδια εβδομάδα στις πρώτες θέσεις του Billboard.



Ταυτόχρονα, ο Drake πρέπει να σου πούμε πως σπάει το ρεκόρ του καλλιτέχνη με τα περισσότερα κομμάτια του στη λίστα αυτή. Συνολικά 119 τραγούδια του έχουν ανέβει στο Top 40 του Hot 100 όπως ανακοινώνει η επίσημη ιστοσελίδα του Billboard.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved