Eurovision: Κυκλοφόρησε το track της Stefania και είναι ό,τι πιο hot έχεις ακούσει

Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Μετά το πάγωμα της περσινής Eurovision, η Stefania είναι πιο έτοιμη από ποτέ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό. Το τραγούδι της έχει τίτλο «Last Dance» και μέχρι πρότινος δεν είχαμε εικόνα από το κομμάτι, τώρα όμως όχι μόνο ακούσαμε το εκπληκτικό track της αλλά είδαμε και το εξαιρετικό music video.

Σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision στις 20 Μάϊου. Ο τελικός του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα.

Αφού ακούσαμε το τραγούδι της Κύπρου και της Έλενας Τσαγκρινού «El Diablo», σήμερα ανακαλύψαμε το «Last Dance» και η αλήθεια είναι πως διχαστήκαμε. Ποιο είναι καλύτερο; Δε χωρούν συγκρίσεις και σίγουρα οι eurofans έχουν ενθουσιαστεί και με τα δύο.



Το «Last Dance» είναι up-tempo τραγούδι με 80’s ερεθίσματα που θα σε ξεσηκώσει. Υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Κοντόπουλου, των ARCADE και της Sharon Vaughn, το αποτέλεσμα θα σε συνεπάρει. Όσο για το music video, είναι σκηνοθεσίας Κώστα Καρύδα και συνδυάζει με έναν μαγικό τρόπο την ελληνική μυθολογία με τη σύγχρονη εποχή.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved