Το παγκόσμιο ρεκόρ των Light και Hawk θα το ζήλευαν πολλοί trapers

Αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Light με τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες του. Πρόσφατα το αγόρι της trap μουσικής σκηνής ήρθε στο προσκήνιο και μάλιστα όχι μόνος τους. Η συνεργασία του με τον Hawk στο κομμάτι «Voodoo», μπήκε στις τάσεις του YouTube, ανέβηκε στα charts και πρέπει να μάθεις πως απέσπασε περισσότερα από 3 εκ. streams στο Spotify χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του Light σίγουρα είναι η αναγνώριση του ταλέντου του αλλά και η αγάπη που λαμβάνει από όλον τον κόσμο. Το «Voodoo» αποτελεί τραγούδι του album «Supernova» και με μια γρήγορη, κλεφτή ματιά στις λίστες των charts θα καταλάβεις πως Hawk και Light έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο.

Το album κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Spotify τα Χριστούγεννα και σε μόλις λίγες ώρες κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα streams από κάθε άλλο album, δεν είναι όμως μόνο αυτό, αφού το «Supernova» γνωρίζει τεράστια επιτυχία και διεθνώς. Όλα τα κομμάτια τους έχουν μπει στο Top50 του Spotify και αυτό είναι κάτι που μόνο εκείνοι θα μπορούσαν να καταφέρουν.

Τέλος, το άξιο συγχαρητηρίων είναι η κατάταξη του «Supernova» στο Top10 Global Album Debuts. Το album βρέθηκε στην τρίτη θέση λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved