Maluma και JLo μόλις έγραψαν ιστορία με το ρεκόρ τους

Αν σου πούμε ότι δεν το περιμέναμε, θα είναι ψέμα!

Ο ένας και μοναδικός καλλιτέχνης της Latin μουσικής βιομηχανίας για ακόμη μια φορά αποδεικνύει το ταλέντο του! Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε σε άλλον μιας και ο Maluma είναι το Latin Idol όλων των εποχών. Για ακόμη μια φορά ξεπερνά κάθε ρεκόρ και μάλιστα όχι μόνος του.

Μετά από τις πολλαπλές επιτυχίες του, ο Maluma, ήρθε με μια συνεργασία φωτιά να ταράξει τα ήρεμα νερά των charts. Αναφερόμαστε φυσικά στη συνεργασία του με την Jennifer Lopez και το τραγούδι «Pa’ Ti».

https://www.instagram.com/p/CIyUtbSHDeP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είσαι έτοιμη λοιπόν; Ο Maluma βρίσκεται στην Νο1 θέση του Billboard Latin Airplay chart, το ίδιο και η Jennifer Lopez, αφού το τραγούδι τους έχει σπάσει όλα τα ταμεία σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Billboard.



Για τον Κολομβιανό καλλιτέχνη αυτή η διάκριση δεν είναι κάτι το καινούριο αφού αυτή είναι η 20η φορά που φτάνει στην κορυφή του Latin Airplay. To track είναι το έκτο τραγούδι του καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή του Billboard αυτή την χρονιά. Ακόμη, κατέχει ταυτόχρονα και τη δεύτερη θέση στο chart με το mega hit του «Hawai». Αδιαμφισβήτητα, τo 2020 ήταν η χρονιά του!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved