Οι Alcatrash φέρνουν «το θαύμα των Χριστουγέννων»

Το νέο track του πιο αγαπημένου boy-band είναι γεγονός.

Με ένα πολύ ωραίο άρωμα Χριστουγέννων, έρχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση αυτές τις ομολογουμένως περίεργες γιορτές.Ούτως ή άλλως, οι Alcatrash μάς έχουν συνηθίσει σε πολύ ωραία μουσικά κομμάτια με καλογυρισμένα βίντεο κλιπ που είμαι σίγουρη πως θα σε κάνει να κολλήσεις, όπως πάθαμε κι εμείς.

Ποιοι είναι όμως στην πραγματικότητα οι Alcatrash?

Τα 4 μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (στα φωνητικά),ο Ανδρέας Βούλγαρης (στα πλήκτρα), ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (στα ντραμς) και ο Σταύρος Κωστής (στην κιθάρα). Ο καθένας τους έχει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, που, όμως, όλο αυτό σε ιντριγκάρει για να τους ακούσεις. Παρόλα αυτά, ένας είναι ο κοινός τους παρανομαστής, ο τόπος καταγωγής τους: η Πάτρα. Όπως έχουν πει ξανά, παίζανε (ο Ανδρέας στην αρχή με τον ντράμερ Κωνσταντίνο) πιο jazz & funkyμουσική και τότε τους ήρθε η ίδεα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τη δική τους μπάντα.

Η πρώτη τους επιτυχία είναι μία διασκευή του «Ναι, υπάρχω εγώ» της Καίτης Γαρμπή, όπως και ένα δικό τους τραγούδι που κυκλοφόρησε πέρυσι, το «Έχω ξεχάσει τι πίνω».

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι τους γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την καθημερινή εκπομπη του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», που τον συντροφεύουν με τις μουσικές τους.

Λοιπόν, για να μην τα πολυλογώ, το νέο τους τραγούδι είναι ακόμα καλύτερο με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι το βίντεο κλιπ το γύρισαν τα παιδιά στο πλατό της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» και με την βοήθεια της γνωστής σε όλους μας Βάνιας(Ματίνα Νικολάου), του γνωστού youtuberfipsterrκαι φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος Νίκος Μουτσίνας.

Άραγε για σένα ποιο θα ήταν το δικό σου «Θαύμα των Χριστουγέννων»;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved