Οι BTS είναι ξανά στην κορυφή του Billboard με το νέο τους album

Μετά την υποψηφιότητα στα Grammy, έρχεται η τεράστια επιτυχία του νέου album.

Οι BTS έχουν μπει για τα καλά τις λίστες κορυφής του Billboard αλλά και σε όλες τις playlist μας. Το K-pop συγκρότημα γνωρίζει τεράστια επιτυχία και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Μετά την υποψηφιότητά τους στα Grammy και την νίκη των MTV VMA 2020 έχουν πάρει φωτιά και εδώ που τα λέμε, είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα να «σπάνε» τα ταμεία.

Το νέο τους album έχει τίτλο «BE» και κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου. Μέσα σε αυτό εν τω μεταξύ συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι «Dynamite». Το πέμπτο album των BTS πρέπει να σου πούμε ότι έχει περισσότερες από 200.000 πωλήσεις στην αμερικάνικη αγορά και μάλιστα αυτά είναι νούμερα που καταγράφηκαν από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.



Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια streams το «BE» είναι το δεύτερο album των BTS μετά το «Map Of The Soul: 7» που κατατάσσεται στην κορυφή του Billboard 200 μέσα σε έναν χρόνο, κάτι που φυσικά είναι τεράστιο επίτευγμα.

Το «BE» λοιπόν κάνει το ντεμπούτο του στο No1 του Billboard 200 και πρέπει να σου πούμε ότι δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από το Νο1 Κ-Pop συγκρότημα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved