Το νέο βιντεοκλιπ του Zayn Malik είναι ό,τι πιο hot θα δεις σήμερα

Ξεπέρασε το 1.5 εκατομμύριο προβολές σε μόλις 7 ώρες.

Όλους τους λόγους για να είναι χαρούμενος έχει ο Zayn Malik αφού έγινε μπαμπάς από το κορίτσι της καρδιάς του, Gigi Hadid. Σήμερα ο 27χρονος μπαμπάς έκανε ένα ακόμη επίτευγμα αφού το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Better" ανέβηκε στο Youtube και έκανε χαμό ξεπερνώντας τις 1.5 εκατομμύριο προβολές σε 7 ώρες.

Το "Better" είναι το πρώτο σόλο κομμάτι του Zayn μετά την κυκλοφορία του 2ου προσωπικού άλμπουμ του, Icarus Falls, το 2018. Το άλμπουμ περιείχε έξι δημοφιλή singles: " Let Me"," Entertainer"," Sour Diesel"," Too Much "με τον Timbaland," Fingers "και" No Candle No Light " με την Nicki Minaj. Κανένα βέβαια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τηη τεράστια επιτυχία των κομματιών όπως το "Pillowtalk" ή το single που ερμήνευσε με την Taylor Swift, "I Don’t Wanna Live Forever".

https://www.instagram.com/p/CFe0vp8nO1B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο 3λεπτο βιντεοκλιπ βλέπουμε τον Zayn χωρίς μπλούζα να τραγουδά: Cause I love you, yeah baby I love you και αναρωτιόμαστε αν έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι για την αγαπημένη του Gigi. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπως φαίνεται θα κάνει ρεκόρ και θα ακούγεται παντού αφού ήδη συγκέντρωσε εκατομμύρια views από την στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Aξίζει να θυμηθούμε ότι το 2020 ήταν προγραμματισμένη η 10η επέτειος-party των One Direction. Η πανδημία COVID-19 ματαίωσε οποιαδήποτε σχέδια για μια μεγάλη γιορτή. Το group αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με ένα ειδικό βίντεο το οποίο ο Zayn δεν ανέβασε στα δικά του social media, απογοητεύοντας τους fans. O Louis Tomlinson έκανε like στο post και έστειλε τις ευχές του στον Zayn για τη γέννηση της κόρης του, δίνοντάς μας ελπίδες για πιθανή συμφιλίωση.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved