Lewis Capaldi: Η τρομερή διάκριση που κάνει το track του anthem της εποχής

Είναι το νέο hot όνομα στη μουσική βιομηχανία και τον αγαπάμε!

Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει εδώ και κάποιους μήνες είναι ο Lewis Capaldi. Το αγόρι αυτό -που σε πολλούς θυμίζει τον Ed Sheeran- έχει κάτι το μοναδικό. Η φωνή του και η ενέργεια που εκπέμπει στο κοινό του είναι σίγουρα δύο από τα δυνατά του χαρτιά, αλλά τόσο η μουσική, όσο και οι στίχοι του έχουν αγγίξει τεράστιο μερίδιο κόσμου.

Ένα από τα τραγούδια του που ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν το «Someone You Loved» και όχι μόνο έπαιζε επανειλημμένα στα ακουστικά των θαυμαστών του από τις λίστες του Spotify, αλλά διακρίθηκε και ως το Νο1 τραγούδι στο Billboad και συγκεκριμένα στο Adult Pop Songs radio airplay chart.

Αυτή τη φορά άλλο ένα αγαπημένο τραγούδι του Lewis έρχεται για να ξεχωρίσει. Η πρώτη διάκριση του Lewis ήταν η παραπάνω που αναφέραμε με το τραγούδι «Someone You Loved» όπου και το τραγούδι του παρέμεινε σε αυτή τη θέση για επτά ολόκληρες εβδομάδες. Έτσι έγινε ο πρώτος solo άντρας καλλιτέχνης που φαινόταν στη θέση αυτή για αρκετό καιρό. Το επόμενο κομμάτι που διακρίθηκε ήταν το «Before You Go», το οποίο μάλιστα και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Έγινε το Νο1 τραγούδι του Adult Pop Songs chart, αυτή τη φορά όμως για 34 εβδομάδες. Αυτό κι αν είναι επίτευγμα για έναν καλλιτέχνη! Έσπασε κάθε ρεκόρ και αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιστορία στις σελίδες του Billboard αναφέρει ότι το προηγούμενο επικό ρεκόρ ήταν τον Μάρτιο του 1996 με το τραγούδι «The Bones». Η Maren Morris διακρίθηκε τότε με το κομμάτι της να μετρά 45 εβδομάδες σε αυτή τη θέση. Εμείς πάντως είτε με, είτε χωρίς διακρίσεις, αγαπάμε τόσο τον Lewis, όσο και τα τραγούδια του και αυτό θα θέλαμε να το τονίσουμε!

Άκουσε το «Before You Go» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved