Doja Cat: Κυκλοφόρησε ξεχασμένο τραγούδι της από το 2018 χάρη στο Tik-Tok

Γιατί οι επιτυχίες είναι γυναικεία υπόθεση!

Για ακόμη μια φορά η ράπερ Doja Cat κάνει την έκπληξη και το νέο της κομμάτι θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου. Θα μπορούσε να θεωρηθεί και... trend maker, αφού τα κομμάτια της έχουν αγαπηθεί και έχουν χιλιοακουστεί σε κάθε γωνιά της γης. Αυτή τη φορά, το κομμάτι της έκανε θραύση χάρη στην πλατφόρμα του Tik- Tok, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία στο ερωτηματικό αν είναι η μια και μοναδική RapQueen, ωστόσο το κομμάτι που κυκλοφόρησε δεν είναι καινούριο.

Η Doja Cat, μετρά αμέτρητες επιτυχίες με αυτήν του «Say So» να ξεχωρίζει, μιας και το remix του με την Nicki Minaj μπήκε αμέσως στο chart του Billboard 100 διεκδικώντας με επιτυχία την Νο1 θέση. Αυτή τη φορά το κομμάτι που έχει φέρει τον πανικό έχει τίτλο «Freak».

Το τραγούδι αυτό δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2018 στο SoundCloud, μόνο που το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως κάτι μαγικό συνέβη και ο κόσμος το λάτρεψε. Το μεγάλο «μπαμ» πάντως έγινε στην πλατφόρμα του Tik- Tok, όπου και χρησιμοποιήθηκε σε videos από τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια χρήστες.

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή η Doja Cat κυκλοφόρησε το κομμάτι «Freak» και σε άλλες υπηρεσίες streaming αλλά και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Παρ' όλα αυτά, αυτή δε θα είναι η μοναδική έκπληξη από την καλλιτέχνιδα αφού κάτι μας λέει ότι ετοιμάζει πολλές ακόμη μουσικές εκπλήξεις και δε βλέπουμε την ώρα να τις ανακοινώσει.

Άκουσε το «Freak» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved