Το νέο «Trollz» τρέλανε τα charts και η Nicki Minaj το γιόρτασε έτσι

Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα χρονικά και αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο.

Το νέο hit «Trollz» της Nicki Minaj και του 6ix9ine έκανε το ντεμπούτο του στο Νο1 του Billboard Hot 100 αυτή την εβδομάδα, σηματοδοτώντας την τεράστια επιτυχία τους.

Για να γιορτάσει την επιτυχία τους η Minaj μοιράστηκε ένα video διάρκειας ενός λεπτού στο Twitter και στη συνέχεια στο Instagram. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους αλλά και «έκραξε» για τα καλά την μουσική βιομηχανία.

«Συγχαρητήρια, χωρίς να προωθήσουμε το κομμάτι και εκτός ραδιοφώνου, τοαπογειώσατε, κάτι που δε γίνεται στην εποχή μας. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Μόλις κάναμε τις υψηλότερες «καθαρές» πωλήσεις για το έτος

https://www.instagram.com/p/CBv4p6Pj7yh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να τονίσουμε ότι κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί μπαίνει στα charts με μεγάλη προώθηση. Για αυτό λοιπόν, αυτό που έκαναν η Nicki Minaj και o 6ix9ine είναι όχι απλά ρεκόρ, αλλά φαντάζει ακατόρθωτο.

Διάβασε επίσης:Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

«Αυτό είναι η αγάπη των θαυμαστών» έγραψε και συνέχισε:

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να βγάλω από μέσα μου ορισμένα πράγματα που γίνονται σε αυτόν τον κλάδο αρκετό καιρό. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μιλήσω λίγο για αυτό. Ξέρετε ότι ο 6ix9ine θα πει πολλά αυτή την εβδομάδα, να είστε προετοιμασμένοι. Σας αγαπώ τόσο πολύ.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved