6+1 apps για να μάθεις μουσική και να φτιάξεις τα δικά σου tracks με ένα μόνο «κλικ» από το σπίτι

Κοίτα που η καραντίνα τελικά θα σου βγει σε καλό

Πράγματι οι καθημερινές συνήθειές μας έχουν αλλάξει μετά την κοινωνική αποστασιοποίησή και η διασκέδαση μας έχει προσαρμοστεί σε αυτή την νέα τάξη πραγμάτων.

Ωστόσο κάτι που μένει αναλλοίωτο είναι η αγαπημένη συνήθεια, αυτή της μουσικής. Σε καραντίνα ή και όχι το πλήκτρο της αναπαραγωγής ήχου είναι μόνιμα πατημένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι ο τρόπος μας να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις και βέβαια να αναπολούμε σε ευχάριστες στιγμές. Ένας λόγος παραπάνω τώρα, εν μέσω καραντίνας, να ακούς φουλ μουσική και να ηρεμεί το μυαλό σου.

Μέσα λοιπόν σε αυτή τη κατάσταση που επικρατεί έχει βγει και κάτι καλό. Πολλές εταιρίες πήραν την πρωτοβουλία και προσφέρουν ένα σωρό δωρεάν εφαρμογές στις οποίες θα βρεις δωρεάν τραγούδια, θα μπορέσεις να κάνεις μαθήματα μουσικής, ακόμη και εφαρμογές με εργαλεία για να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις δικά σου κομμάτια. Τι καλύτερο για να περάσεις την ώρα σου μέσα στο σπίτι;

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι δωρεάν αλλά για περιορισμένο χρόνο, οπότε προετοιμάσου και κατέβασε τα apps ASAP. Καραντίνα είναι αυτή, κάπως πρέπει να περάσει!

Μπες στη gallery και μάθε περισσότερα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved