Η Billie Eilish θα πάρει μέρος σε μια πρωτότυπη συναυλία από το σπίτι για καλό σκοπό

Καλλιτέχνες όπως η Billie Eilish και η Alicia Keys θα πάρουν θέση σε αυτή την πρωτότυπη συναυλία.

Μια πρωτότυπη συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια πολλών καλλιτεχνών για την στήριξη όλων εν μέσω καραντίνας. Η ιδέα και στην συνέχεια η ανακοίνωση αυτής της συναυλίας ήρθε από την iHeartMedia και την FOX Entertainment.

https://www.instagram.com/p/B-KkNkGgpQo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τίτλος αυτής της συναυλίας θα είναι «The iHeart Living Room Concert For America» με οικοδεσπότη τον Elton John ενώ μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν, θα βρίσκονται οι Billie Eilish, Alicia Keys, Backstreet Boys, Mariah Carey και άλλοι.Το concept αυτής της συναυλίας ακολουθεί τα δεδομένα της εποχής δηλαδή όλοι οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν από το σπίτι τους με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας.

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή στις 29 Μαρτίου 9PM ET / 6PM PT στο Fox και θα πάρει την θέση των iHeartRadio Music Awards 2020 όπου και αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Επίσης θα γίνει αναμετάδοση στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της iHeartMedia στις ΗΠΑ αλλά και μέσω της εφαρμογής iHeartRadio.

Η συναυλία αυτή πραγματοποιείται για καλό σκοπό, αφού οι θεατές θα μπορούν να κάνουν δωρεά στις φιλανθρωπικές οργανώσεις, την Feeding America και την First Responders Children’s Foundation. που προσφέρουν την βοήθειά τους σε όσους πλήττονται από την πανδημία.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved