«Coachella 2020»: Όσα πρέπει να ξέρεις για το μεγαλύτερο μουσικό festival του Απριλίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Απρίλιος είναι για «Coachella» festival.

Rage Against The Machine, Travis Scott και Frank Ocean θα είναι για την φετινή χρονιά οι επικεφαλής του «Coachella 2020» που διεξάγεται στην Καλιφόρνια στο Empire Polo Club. Μόλις μάθεις το line-up που ακολουθεί κάθε έναν από τους παραπάνω καλλιτέχνες, θα ανυπομονείς να έρθει η στιγμή του festival.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και η πρώτη βδομάδα έχει ήδη βγει sold out.
Για εμάς τους… εκτός Καλιφόρνιας που φυσικά δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα καλλιτέχνη από την σκηνή, να ξέρεις ότι το festival θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του YouTube.


Για την Παρασκευή 10 και 17 Απριλίου με επικεφαλής τους Rage Against The Machine, οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή είναι οι: Calvin Harris, Megan Thee Stallion, BROCKHAMPTON, Big Sean, City Girls, Lewis Capaldi, Charli XCX, Kim Petras, Cashmere Cat και πολλοί ακόμα.

Το Σάββατο 11 και 18 Απριλίου ο Travis Scott αναλαμβάνει δράση. Μερικοί καλλιτέχνες που θα έχουν ήδη προηγηθεί θα είναι οι: Flume, Thom Yorke, Disclosure, 21 Savage, Danny Elfman, Da Baby, Anitta, Swae Lee, Carly Rae Jepsen, Pabllo Vittar, MIKA, Matoma, AyaNakamura

Όσο για τις τελευταίες ημέρες του festival, Κυριακή 12 και 19 Απριλίου στη σκηνή του «Coachella» θα είναι ο Frank Ocean, ενώ μερικά από τα ονόματα των υπολοίπων καλλιτεχνών είναι οι: Lana Del Rey, Lil Uzi Vert, FKA Twigs, Marina, Lil Nas X, Mura Masa, Jessie Reyez, Duke Dumont, Lauren Daigle, Bishop Briggs, Alec Benjamin, YUNGBLUD, Doja Cat.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved