Ο Ed Sheeran είναι ο καλλιτέχνης της δεκαετίας και από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι

Και σε άλλα νέα, τραγούδι της δεκαετίας αναδείθηκε, ποιο άλλο; Το «Shape Of You».

Ο Ed Sheeran, έπειτα από πολλή δουλειά, τραγούδια που γνώρισαν πολλαπλές επιτυχίες και αγαπήθηκαν από όλους μας, sold out συναυλίες, συνεργασίες με εξίσου καταξιωμένους καλλιτέχνες, τέσσερα Grammy βραβεία, αλλά και με το Επίσημο Βραβείο Κατάρριψης Ρεκόρ των Charts να τον συνοδεύουν, κερδίζει άλλον έναν τιμητικό τίτλο και από εμάς είναι σίγουρα ένα τεράστιο ναι!

Τώρα, η Εταιρία των Επίσημων Charts του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ανακηρύσσει ως «Επίσημο Κορυφαίο Καλλιτέχνη της Δεκαετίας», αφού τα περισσότερα singles και albums του, σκαρφάλωσαν ως την πρώτη θέση των Charts και παρέμειναν στην θέση αυτή για 79 εβδομάδες από το 2010 έως και την φετινή χρονιά.



To «Shape Of You» επίσης ήταν ένα από τα τραγούδια του Βρετανού καλλιτέχνη που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, παρέμεινε στην πρώτη θέση των charts το 2017 με αποτέλεσμα να αναδειχτεί ως «Τραγούδι της Δεκαετίας».




Το πρώτο κομμάτι του Ed που μπήκε στα Charts του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν το τραγούδι του «The A Team» το 2011 και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Από τότε, οκτώ singles του Ed Sheeran έχουν καταφέρει να φτάσουν στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts.



Βρες περισσότερα στην gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved