«Neon Genemcees»: Ο TSAKI από τους Joker/Two-Face ανεβαίνει στα Trends του YouTube

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον TSAKI μέσα από τον προσωπικό του δίσκο, αλλά και από τα κομμάτια των Joker/Two-Face.

O TSAKI κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι του «Neon Genemcees» και έχει ήδη κερδίσει το κοινό. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την θέση του στα trends του YouTube, με τα views που ολοένα και αυξάνονται. Το κομμάτι έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Joker/Two Face στις 19 Νοεμβρίου και μέσα σε λίγες ώρες «κονταροχτυπήθηκε»-με μεγάλη επιτυχία- με κομμάτια που ήδη ήταν στα trends προσπερνώντας τα.



O TSAKI είναι ένα από τα δύο ονόματα του ραπ σχήματος Joker/Two Face αλλά θα τον έχεις ακουστά ίσως και από το σχήμα Bong Da City. Το ίδιο και τον Styl Mo.




Ας τα πάρουμε όμως ένα-ένα και ας ξεκινήσουμε από τα κομμάτια του TSAKI. Bρες τον δίσκο «Year one» ο οποίος αποτελείται από 7 κομμάτια.




Σκοπός του καλλιτέχνη δεν είναι τόσο να προβληματίσει τους fans αλλά να τους προσφέρει την δυνατότητα να ξεχαστούν από τα καθημερινά προβλήματα.

Ο Styl Mo έχει ακουστεί σε άλμπουμ των Bong Da City, των Joker/Two-Face και σε διάφορα project Complex με τον Hatemost.




Και όμως έχει και δικά του κομμάτια και μπορείς να τα ακούσεις στον δίσκο Reflex. Στον δίσκο αυτό θα ακούσεις τον Styl Mo να θέτει ποικίλα θέματα όσον αφορά την οικογένεια, την φιλία και την πορεία του έως τώρα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved