Αν θες να πετύχει το party σου, φρόντισε η playlist σου να έχει αυτά τα κομμάτια!

Δείξε μου τη playlist σου, να σου πω τι party θα κάνεις.

Ήρθε η στιγμή να διοργανώσεις το party σου λοιπόν! Βρίσκεις το μέρος, διαλέγεις ώρα και ξεκινάμε! Η λίστα καλεσμένων σου(τσεκ), αναψυκτικά- πατατάκια-δεν πιστεύω να έχει και αλκοόλ- και όλα τα απαραίτητα(τσεκ), μπαλόνια, κομφετί πανό με το κλασικό «The party is here» (τσεκ). Κάτι ξεχνάς αλλά τι να ΄ναι αυτό…

Φυσικά και ένα party για να θεωρείται επιτυχημένο, θέλει δυνατή μουσική, χορό και να μην κάτσει κανένας ούτε δευτερόλεπτο. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Φυσικά επιλέγοντας τα καλύτερα τραγούδια.

Κλασικά κομμάτια που θα ακούσεις σε κάθε party-είναι εκείνα που σίγουρα θα ξεσηκώσουν- κομμάτια «επιτυχίες» της εποχής-άρα πιάνεις και τα hit της εποχής- τα αγαπημένα δικά σου τραγούδια-δικό σου είναι το party ό,τι θέλεις βάζεις- και φυσικά θα κλείσω με τραγούδια τύπου «La Macarena»-γιατί τι θα ήταν ένα party χωρίς αστείες χορογραφίες-άρα έχουμε και λέμε! Παρακάτω θα σου προτείνω μερικά Top κομμάτια και το δικό σου party θα είναι… πολύ μπροστά!

#1 Dua Lipa - New Rules Για να τους «ζεστάνεις», η Dua Lipa θα κάνει σωστά την δουλεία της!




#2Claydee & Eleni Foureira – Loquita Ζήτα από κάποιον να κάνει το #Loquita_Challenge και δες πώς θα ξεσαλώσουν όλοι...




#3 Meduza - Piece Of Your Heart Για να δείξει πόσο «in» είσαι και πως οι μουσικές σου επιλογές είναι μία και μία (βρε μήπως να πας και για DJ, είναι της μόδας άλλωστε, θα σε κάνω εγώ αστέρι!)




#4 Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe Διαχρονικό και όλο ρυθμό, άσε που μπορείς να κάνεις και διακριτικό νόημα σε κάποιον από το party «μόλις σε γνώρισα και είναι τρελό.. αυτός είναι ο αριθμός μου»




#5 To Πουλάκι Τσίου Θέλει λίγο πλάκα η ζωή! Πόσο μάλλον ένα party! Μην το φοβηθείς! Θα γίνει πανικός!




#6 TOQUEL – Business Σίγουρα πρέπει να βάλεις και κάποιο τραπ κομμάτι, βάλε αυτό και κοίτα τους όλους «πίσω απ’ το τιμόνι να κάνουν bussines»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved