Γιατί το Playmotion είναι το μυστικό για να έχεις θετική ενέργεια #kathemera

Ο Αύγουστος έφυγε, ο Σεπτέμβρης ήρθε και σε λίγες ημέρες αναμένεται να ηχήσει το πρώτο κουδούνι για το νέο σχολικό έτος.

Στην περίπτωση που η διάθεσή σου πέφτει κάθε φορά που σκέφτεσαι το διάβασμα και τις υποχρεώσεις που αναμένεται να γεμίσουν το καθημερινό σου πρόγραμμα αυτή τη χρονιά, σου έχουμε καλά νέα.

Διότι παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και πέρα από τις σχολικές απαιτήσεις και τις εξωσχολικές δραστηριότητες που ενδεχομένως σου προκαλούν «πονοκέφαλο», υπάρχουν τρόποι για να διατηρείς τη διάθεση και την ενέργειά σου θετικές και ανεβασμένες και μάλιστα, #kathemera!

Τρία είναι τα στοιχεία στα οποία αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου και να εντάξεις φέτος στην καθημερινότητά σου, αν θέλεις να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με μία άλλη, περισσότερο θετική ματιά: Μουσική, εμπειρίες και εκπλήξεις. Διότι αν η #kathemera σου περιλαμβάνει και τα τρία, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα αντιμετωπίσεις ό,τι συμβεί με θετική ενέργεια -ναι, ακόμη και το γεγονός πως το αγόρι σου, σου ζήτησε να χωρίσετε αμέσως μόλις επέστρεψε από τις διακοπές.

Ιδού, λοιπόν, τι αξίζει να κάνεις αυτόν τον μήνα για να έχεις κάθε μέρα θετική διάθεση!

#1 Απόλαυσε το απόλυτο μουσικό θέαμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Όπως το ό,τι φέτος θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και θα απολαύσεις το απόλυτο μουσικό θέαμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 που σου φέρνει το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion. Είναι το κορυφαίο μουσικό event του μήνα -μπορούμε να σημειώσουμε και της χρονιάς- και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις. Περιέχει πολλή μουσική, ενώ θα σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις. Θα χαλαρώσεις, θα χορέψεις με τις φίλες σου και θα γεμίσεις θετική ενέργεια για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα αυτό το φθινόπωρο.

Αρκεί να σου αποκαλύψουμε πως το event θα παρουσιάσουν οι Ζήσης Ρούμπος και Josephine καθώς και ότι στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019 θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus!

Μαζί τους θα βρίσκονται, επίσης, οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Στο πλαίσιο του Join The Beat και στα πολύ plus της βραδιάς περιλαμβάνεται το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα του Playmotion. Δες το βίντεο που ακολουθεί για να μπεις τώρα σε θετικό mood και μην ξεχνάς να συνεχίσεις να αναζητάς και να επισκέπτεσαι τα τοπ μουσικά events της πόλης για να διατηρείς τη διάθεσή σου ανεβασμένη.



2 «Ανέβα» πιο ψηλά #kathemera με την πιο θετική playlist

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν με θετική διάθεση και ενέργεια και να συνεχίσεις να εκπέμπεις εξίσου θετικά vibes καθ’όλη τη διάρκεια του έτους; Να φροντίζεις να ετοιμάζεις κάθε μήνα μία νέα playlist γεμάτη τραγούδια και μουσική.

Αν χρειάζεσαι έμπνευση για να κάνεις την αρχή, άκου τις playlist των καλλιτεχνών που λατρεύεις και κάνε τις επιλογές σου. Στην περίπτωση που δεν το γνώριζες, σε ενημερώνουμε πως αρκεί να σκανάρεις το πλαϊνό της συσκευασίας της Amita Motion για να μπορείς να ακούς τις playlist των αγαπημένων σου τραγουδιστών και YouTubers κάθε μέρα ! Πίστεψέ μας, η κατάλληλη celebrity hit list μπορεί να σε εμπνεύσει!

p1 copy

#3 Άρχισε να αποζητάς και να απολαμβάνεις τις εκπλήξεις

Ακόμη και αν δεν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τις εκπλήξεις, αυτή τη σεζόν κάνε τη διαφορά, δοκιμάζοντας να τις δέχεσαι και να τις απολαμβάνεις περισσότερο. Και την ιδανική αφορμή για να κάνεις την αρχή στη φέρνει το Playmotion by Amita Motion, μέσα από τον διαγωνισμό «Under The Cap» που σε θέλει να κοιτάς κάτω από τα καπάκια των συλλεκτικών συσκευασιών Amita Motion 1Lt για να κερδίσεις. Αν τόσο καιρό απορούσες τι κοιτούσαν οι φίλοι κάτω από τα καπάκια, τώρα το έμαθες!

p2

Κάθε μέρα μουσική, κάθε μέρα εκπλήξεις και κάθε μέρα εμπειρίες. Αυτό είναι το μυστικό για να έχεις #kathemera θετική ενέργεια. Επισκέψου, λοιπόν, το Playmotion και προετοιμάσου για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 by Amita Motion!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved