Δες ποια θα τραγουδήσει στο δεύτερο slime festival!

Το πιο τρελό φεστιβάλ στον κόσμο 


Φέτος θα διεξαχθεί το δεύτερο slimefest στο Chicago από την Nickelodeon. Η αγάπη των παιδιών και των εφήβων για το slime είναι μεγάλη, γι΄αυτό δημιουργήθηκε η ανάγκη για ένα event, στο οποίο θα μοιραστούν αυτή την αγάπη. Στο διήμερο οικογενειακό φεστιβάλ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους slime. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πολλοί είναι οι τραγουδιστές που θα εμφανιστούν, μια από αυτούς θα είναι η αγαπημένη μας Jojo Siwa. Η τραγουδίστρια ήδη προετοιμάζεται για το event που θα διεξαχθεί 8 & 9 Ιουνίου.



Η Jojo είναι αγαπημένο κορίτσι της Nickelodeon, αφού έχουν ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν. Στο slimefest θα εμφανιστούν και οι Pitbull, Bebe Rexha και T-Pain. Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν τους αγαπημένους celebrities αλλά και να πάρουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες.



Επιπλέον, θα μπορέσουν να επισκεφτούν το slime center, θα φτιάξουν το δικό τους slime στο εργαστήριο και θα χορέψουν στην Slime Disco. Η εμπειρία σίγουρα θα είναι μοναδική.



Δες ακόμα Το κράξιμο του Justin Bieber σε μικρότερη τραγουδίστρια έφερε αντιδράσεις


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved