Marina Satti performing ZARI for Greece at the Second Semi-Final at Malmö Arena Sarah Louise Bennett

Η Μαρίνα Σάττι είναι 1η στην καρδιά μας και το ZARI επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Τι κι αν βγήκε 11η η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, το ZARI θα είναι το hit της χρονιάς. Εσύ ποια απ' όλες τις εκδοχές του θα ακούς non stop;

Μπορεί η Μαρίνα Σάττι να κατέλαβε τελικά την 11η θέση στην Eurovision 2024, με την Ελβετία να είναι η μεγάλη νικήτρια, όμως το ZARI της σίγουρα έκανε αίσθηση, όχι μόνο σε μας αλλά και στους Ευρωπαίους.

https://www.instagram.com/p/C64y8AiS33o/

Δεν είναι μόνο ότι η εμφάνισή της στον 2ο ημιτελικό εντυπωσίασε το κοινό στη Malmo Arena - γι' αυτό και έχει τις περισσότερες προβολές στο YouTube και είναι No1 trend στη χώρα μας - είναι πως το ZARI έχει ήδη ξεπεράσει τα 11.000.000 streams στο Spotify και έχει μπει στις Viral λίστες σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Πολωνία και η Λιθουανία.

4 διαφορετικές εκδοχές για το ZARI!

Το ZARI λοιπόν, επανακυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company σε 4 διαφορετικές εκδόσεις, την A capella, την Instrumental, την Sped Up καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.

Τη μουσική του ZARI υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Βρείτε το EP σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://marinasatti.lnk.to/ZARI_EP

Marina-Satti-ZARI-(EP).jpg

Η επιστροφή στην Ελλάδα και όσα είπε η Μαρίνα Σάττι

Η ελληνική αποστολή με την Μαρίνα Σάττι επέστρεψε από την Σουηδία με τα μεγάφωνα στο αεροδρόμιο να παίζουν τι άλλο φυσικά, το ZARI.

H ίδια αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη είπε επίσης: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι, επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή».

https://www.instagram.com/reel/CyyU3hTth9W/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved