Επιστροφή στην πόλη: Πώς να βρεις τον δικό σου Παράδεισο Θετικής Ενέργειας!

Η προσαρμογή στην καθημερινότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η προσαρμογή στην καθημερινότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και ο Σεπτέμβρης σε βρίσκει πίσω στο γραφείο ή τη Σχολή, να προσπαθείς να κρατήσεις για λίγο ακόμη «ζωντανές» τις αναμνήσεις σου από τον παράδεισο στον οποίο πέρασες τις φετινές σου διακοπές.

Η προσαρμογή στην καθημερινότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως ο παράδεισος δεν βρίσκεται μακριά και κυρίως, δεν περιορίζεται σε ένα νησί με καταγάλανα νερά και πλακόστρωτα σοκάκια με βουκαμβίλιες! Για να διατηρήσεις, λοιπόν, τη διάθεσή σου στα ύψη και να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν με θετική ενέργεια, αξίζει να ψάξεις και να βρεις τον δικό σου παράδεισο.

Ναι, ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας υπάρχει και είναι διαφορετικός για τον καθένα. Για να τον ανακαλύψεις, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω τρία απλά αλλά ουσιαστικά βήματα. Τα όσα ανακαλύψαμε εμείς, σίγουρα μας βοήθησαν να δούμε την επιστροφή μας στην πόλη με ένα άλλο, πιο… θετικό μάτι, για αυτό και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Βρες τι σε κάνει να χαμογελάς (και βάλ’το στο πρόγραμμα σου)

Τι είναι εκείνο που σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία; Πώς διασκεδάζεις πραγματικά; Αλήθεια, υπάρχει κάτι που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη σε χρόνο «ντε τέ»; Μπορεί να είναι μια αγκαλιά ή δυο κουβέντες με την καλύτερή σου φίλη. Ίσως είναι η στιγμή που επιστρέφεις στο σπίτι μετά το γραφείο και χαλαρώνεις ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική. Μπορεί πάλι, ο δικός σου παράδεισος να βρίσκεται στη στιγμή που τρως το αγαπημένο σου burger, που πίνεις την πρώτη γουλιά από τον αγαπημένο σου χυμό Amita Motion ή, χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο, βλέποντας τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη επί σκηνής!

Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας βρίσκεται παντού γύρω σου και συνήθως, κρύβεται σε πράγματα που δεν μπορείς εύκολα να δεις. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να ψάξεις μέσα σου και γύρω σου για να βρεις τα στοιχεία εκείνα που θα σε οδηγήσουν σε αυτόν. Όταν τον ανακαλύψεις, φρόντισε να τον κάνεις κομμάτι της καθημερινότητάς σου και γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα υπό ένα θετικό πρίσμα -ακόμα και όταν τίποτα γύρω σου δεν πηγαίνει καλά!

paradise2

Πες «ναι» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ξεκινήσεις δυναμικά και αισιόδοξα τη νέα σεζόν; Να πεις «ναι» στον μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό event της χώρας. Για εμάς, ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής έρχεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion έχει μπει ήδη στο πρόγραμμά μας!

Είναι η 13η συνεχή χρονιά που θα απαντήσουμε στο κάλεσμα της Amita Motion και ήδη προετοιμαζόμαστε για να ακούσουμε live τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, να παρακολουθήσουμε φαντασμαγορικά live acts, να δούμε μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και να βιώσουμε πρωτότυπα διαδραστικά happenings.

Με ανανεωμένο concept, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENΤΟ και τον super star DJ AFROJACK, τις MEΛISSES, τους Playmen, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής, το σίγουρο είναι πως θα βρεθούμε σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα, με ελεύθερη είσοδο.

Μαζί τους θα είναι, επίσης, οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.



Επίσης, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένα μουσικό event που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

ylika

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Κάνε τώρα ό,τι χρειάζεται για να βρεις και εσύ τον δικό σου παράδεισο στην πόλη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved